W jaki sposób przyzwyczajacie te zwierzaki do siebie, że kotecek nie poluje na szczury??? Kiedyś mięliśmy chomika i na początku jak Misia była mała to owszem zwiewała przed nim, ale później to bez zmiłuj- chomika trzeba było bardzo pilnować żeby nie skończył jako posiłek... Szczur niby większy niż chomik, ale wydawało mi się, że koty i na nie polują. Ogólnie to fajowa gromadka się uzbierała- na pewno się nie nudzą
Mała od 2-3 dni chodzi i 24 godziny na dobę (poza tymi chwilami, kiedy śpi/przychodzi na mizianie) - gada. Wygląda mi to na rujkę, więc na samym początku roku 2012 chyba ją ciachniemy - i tu prośba do Was o sprawdzonych wetów poznańskich Myślę o tej nowszej metodzie przez cięcie boczne, a nie każdy chyba to robi?
"I have studied many philosophers and many cats. The wisdom of cats is infinitely superior." - Hippolyte Taine
Boczne cięcie robi się w przypadku kotek karmiących. Nie słyszałam, aby w innym przypadku miało to sens.
U takiej młodej kotki na pewno wet zrobi małe cięcie - ranka ma ok 1 cm długości.
Polecamy Żanetę Sokołowską z Lecha lub Kasię Marciniak z Polanki. Adresy pod linkami na naszej stronie http://www.kocipazur.org/index.php?id=230 Panie sterylizowały dla nas już setki kotów.
Spotkałam się z tym, że tnie się w ten sposób "zwykłe" kotki, i jest to metoda wygodniejsza dla zwierzęcia itd.
Polecamy Żanetę Sokołowską z Lecha lub Kasię Marciniak z Polanki. Adresy pod linkami na naszej stronie http://www.kocipazur.org/index.php?id=230 Panie sterylizowały dla nas już setki kotów.
Dziękuję.
"I have studied many philosophers and many cats. The wisdom of cats is infinitely superior." - Hippolyte Taine
Mojej Sarze też zafundowałem takiego węża świetnie się nim bawi a na dodatek tunel przez który śmiga i wszyscy zadowoleni kotka ma zabawki i zajęcie gdy zostaje sama w domu
Jeszcze może wspomnę właśnie, że dwa miesiące temu się dokociłam jednak. Padło na eks-dworcowiaczkę Maję, miesiąc starszą od Sati, wesołego pieszczocha Dziewczyny szybko się dogadały i zawsze rano i wieczorem dziko ganiają po mieszkaniu