niech dzwonią , i trzeba namawiać na Zuzie u Agaty i Rozalkę u Ewy 8)dzioby125 pisze:to ja na aukcji napiszę, że do niedzieli są zaklepane i wykasuję Twoje namiary żeby nie wydzwaniali ok?
Też przeca dziewczynki

Moderatorzy: crestwood, Migotka
no i moja Angielkamarinella pisze:niech dzwonią , i trzeba namawiać na Zuzie u Agaty i Rozalkę u Ewy 8)dzioby125 pisze:to ja na aukcji napiszę, że do niedzieli są zaklepane i wykasuję Twoje namiary żeby nie wydzwaniali ok?
Też przeca dziewczynki
Villemo7 pisze:Jestem pokulana, uchachana jak norka!Kluseczka się tu gdzieś w kącie gmerała i słyszę jakieś warczenie. Reszta kotów na widoku. Zajrzałam, a ta sobie właśnie wyciągała taką myszkę z futerka i nad nią warczała. Oddaliła się z nią również warcząc
![]()
Biedne dzieci zabawek nie miały.
dla siostrzyczek wszystkiego dobregoVillemo7 pisze:Właśnie dziewczynki opuściły moje podwoje. Umowy adopcyjne podpisane. Domki poinstruowane. Przepytane na okoliczność jaka karma zakupiona, kontenerki zatwierdzone. I do zobaczenia.
Byłam twarda, łezka się nie zakręciła, ale lekka obawa o dalszy los siostrzyczek jest. Czy domki będą tak pozytywnie na punkcie kotków zakręcone jak ja?
Brawo Villemo!!Villemo7 pisze:Właśnie dziewczynki opuściły moje podwoje. Umowy adopcyjne podpisane. Domki poinstruowane. Przepytane na okoliczność jaka karma zakupiona, kontenerki zatwierdzone. I do zobaczenia.
Byłam twarda, łezka się nie zakręciła, ale lekka obawa o dalszy los siostrzyczek jest.