Podaję link do filmiku z Orinką w roli głównej. Proszę oglądać z włączonymi głośnikami. Orinka lubi sobie pogadać. W dalszej części filmiku można zobaczyć Orfeuszka z kumplami do zabawy. FILM - Rozmowna Orinka ...
Musiałabyś zobaczyć reakcję moich 4 kłetów na miauczenie Oriny
Co to za nowy kot???????????? I gdzie ona jest???????????? I przede wszystkim...dlaczego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obśmiałam się jak norka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ORINA od wczoraj w nowym domku.
Miejmy nadzieję, że się zaaklimatyzuje.
Wczoraj dziewczyna wyczuła, że szykują się zmiany i wcale nie chciała wejść do transporterka. Dobrze nam razem było, oj tęsknię bardzoooooooooo.
Mam głęboką nadzieję Kri, że tak będzie.
A tak jeszcze wspomnieniowo i Dog Security Orinki jeszcze u mnie w domu
a tu Orinka ze swoimi dzieciaczkami oraz z Marcelem i Filemonem
no i ostatnie głaski przed wyjazdem do własnego domku
W co wpatruje się Orfeusz ???
Może jakieś sugestie
Jutro może się dowiecie
PS. Orfi tylko do spokojnego, odpowiedzialnego domku, bez małych dzieci i hałaśliwych ludzi. Boi się "obcych" w domu
Orfi wypatruje polnej myszki przyniesionej we wrześniu przez Filemona. Trochę ją przetrącił, a więc postanowiliśmy ją zatrzymać i umieścić w akwarium. Myszka radzi sobie świetnie, ale musi być wysoko, wysoko, bo koty wciąż mają na nią ochotę.
A tu kociaki na nowym siedlisko-drapaku
ORINA -zwrot.
W piątek jadę po koteczkę.
Powód- Szynszyl, choć jest w innym pomieszczeniu, nie daje spać po nocach jego właścicielom, bo boi się kotka. Orinika bezproblemowa, spokojna, cicha. Ta kotka ma naprawdę pod górkę w życiu , taki kochany kotek.