Trixi

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
Kurciak

Post autor: Kurciak »

A ja mam Trixi u siebie!

Ogólnie to zazwyczaj wnuki jeżdzą do babci w odwiedziny na wakacje ale teraz z Japoco zrobilismy inaczej i Trixi jest w odwiedzinach u swojej córki i wnuczki ::

Trixi jest piękna. Po prostu. Zdecydowanie zyskuje na żywo. To taka wdzięczna dziewczynka.
Widać, że lubi być miziana ale jakby sama przed sobą bała sie do tego przyznać:)
"friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly"
Jacopo

Post autor: Jacopo »

:D
Kurciak pisze:A ja mam Trixi u siebie!

Ogólnie to zazwyczaj wnuki jeżdzą do babci w odwiedziny na wakacje ale teraz z Japoco zrobilismy inaczej i Trixi jest w odwiedzinach u swojej córki i wnuczki ::

Trixi jest piękna. Po prostu. Zdecydowanie zyskuje na żywo. To taka wdzięczna dziewczynka.
Widać, że lubi być miziana ale jakby sama przed sobą bała sie do tego przyznać:)
:wink: :modly: :modly: a ja bardzo dzienkuje!! i pewnie Trixi tez ze bedzie troche z jei rodzinka!! :banan: :banan:

Obrazek

Obrazek

tu Trixi dostala kwiaty na dzien kociek eh Kobiet :cool: Obrazek
m_adzik

Post autor: m_adzik »

:serce: jest cudowna
Awatar użytkownika
kotekmamrotek

Post autor: kotekmamrotek »

Kurciak, a dziewczyny się dogadały?????
Kurciak

kotekmamrotek pisze:Kurciak, a dziewczyny się dogadały?????
jedyne relacje o których na chwilę można napisać to Dixi vs Trixi i tu niestety dobrze nie jest... Dixi syczy, fuka, burka, chce pacać łapą...
"friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly"
Awatar użytkownika
kotekmamrotek

ach, ta róźnica pokoleń;)
Kurciak

Trixi jest u nas dopiero 3 dzień a już ma swoje imię. Śnieżynka :love:
Trixi jest cudowna. Delikatna, subtelna.
Choć wciąż nie czuje się pewnie u cioci na wakacjach to myślę, że się polubimy ::
TŻ już chyba skradł jej serce bo już mruczała, gdy ją miział...
Tak czy inaczej na pewno to Trixi dokonała zaboru w celu przywłaszczenia serca Marcina, bowiem on już tylko Śnieżynki szuka (ciągle mówi, gdzie Trixi była, gdzie spała, co robiła, albo karze mi być cicho i się nie ruszać,, bo Trixi idzie i nie można jej spłoszyć :: )
Kurciak

Na fejsie jest niech i tu będzie :D
Obrazek

i to jej piękne umaszczenie :love:
Obrazek
Awatar użytkownika
Ania Z

Post autor: Ania Z »

Już bliska ideału sylwetka :twisted:
Obrazek
Kurciak

Ania Z pisze:Już bliska ideału sylwetka :twisted:
Trixi jest szczuplutka i lekka jak piórko jak patrze na pozostałe dziewczynki u mnie w domu:)
zresztą je jak ptaszek... aż nam dziwnie, że kotek może tak mało jeśc :)
Kurciak

Trixi lubi inne kotki...nie wiem tylko czy inne koty nie zazdraszczają jej urody ::
Trixi zakumplowała się z moją rezydentką. Właśnie uskuteczniają zawody lekkoatletyczne w postaci biegów z przeszkodami. Ale u dziewczyn takie zawody potrafią trwać całą noc! Iście maratońskie dystanse!
Mimo, że Trixi jest "seniorką" roku podolańskich to zachowuje się czasami jak mały kociak, bawi się, turla a jak dostanie w łapki ulubioną w czasowym DT myszkę to zatraca się w zabawach z nią:)

bo jedno krzesło to za mało :P
Obrazek

takie tam z wnuczką
Obrazek
Awatar użytkownika
kotekmamrotek

o kurcze - to szkoda, że u Jacopo sama;(((((
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

kotekmamrotek pisze:o kurcze - to szkoda, że u Jacopo sama;(((((
oj tam oj tam :: coś na to pewnie zaradzimy ::
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Awatar użytkownika
Morri

Post autor: Morri »

Jacopo wcale nie wykluczał dwóch tymczasów ;) Brał jedynaczki dlatego, że tego potrzebowały :)
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Awatar użytkownika
kotekmamrotek

no właśnie - zawsze potrzeba domów jedynaczych - to może na taką sytuację zostawić Jacopo????
ODPOWIEDZ