Afryce potrzebny był miesiąc, by całkowicie poczuć się panią domu. Niestety- beznadziejną panią domu- nie dba o kwiatki ani o czystość podłogi. Wyciąga jedzenie łapką niczym widelcem, zrzuca na podłogę, je. Ważne, że wszystko jej smakuje

Oprócz bozity i taste of the wild
Miała problem z zaakceptowaniem takiego przystojnego pana, który czasem nas odwiedza. Początkowo straaasznie się bulwersowała, jak nie miała już siły miauczeć (zwracanie na siebie uwagi wymusza lepiej niż każde rozpuszczone dziecko na świecie) kładła się patrząc na mnie z bólem i nienawiścią w oczach. Jednak mamy sposób, by ją przekupić- patyczek z rzemykami

I w ten sposób odkryłam, że w tej malusiej słodziusiej kiciuni jest taki zdrajca! Ja jestem już na trzecim miejscu- najpierw są rzemyki, później Ten Przystojny i ja, ewentualnie.
Rozwrzeszczała się niemiłosiernie. Pytałam sąsiadów- koncertuje tak do południa. Zastanawiałam się, czy ona jest tak na 100% wysterylizowana- czasem zachowuje się jak kotki podczas rui, ale to po prostu takie okazywanie miłości;)
Uwielbia się bawić, czasem biega po całym mieszkaniu wesoło pomiaukując;) dba, żebym nie zaspała do pracy, po pierwszym dźwięku budzika otrzymuję barana- w co popadnie i MIAU- prosto do ucha.
Zdjęcia- dzięki uprzejmości smellxoxo

wstydzioszek;)
jest taka malutka <3

- mówiłam ci, znajdź sobie faceta, zostaw moje wąsy

"Zwykła ludzka miłość polega na tym, że kocha się kogoś, kto jest tak miły w dotyku, że ewentualne jego wady są już nieważne."
Jerzy Pilch