Hetmanka, Kasztelanka i Cześnik
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Apetyt koteczki nadal mają gigtyczny
, dlatego staram się im wydzielać porcje o stałych godzinach
Cześnik jest coraz odważniejszy przy obcych, chętnie daje się głaskać, zagaduje a nawet przychodzi na kolana
Kasztelanka jest troszkę ostrożniejsza, ale w trakcie zabawy wędką czy piłeczkami zapomina o obecności kogokolwiek, biega i skacze jak szalona
Czarne rodzeństwo to wyjątkowo kanapowo-łóżkowe koty
Jednak są przy tym bardzo taktowne: oba śpią w łóżku tylko jak znajduje się w nim jeden człowiek. Przecież nikt nie lubi ścisku
, choć łóżko jest 3 osobowe

Cześnik jest coraz odważniejszy przy obcych, chętnie daje się głaskać, zagaduje a nawet przychodzi na kolana

Kasztelanka jest troszkę ostrożniejsza, ale w trakcie zabawy wędką czy piłeczkami zapomina o obecności kogokolwiek, biega i skacze jak szalona

Czarne rodzeństwo to wyjątkowo kanapowo-łóżkowe koty

Jednak są przy tym bardzo taktowne: oba śpią w łóżku tylko jak znajduje się w nim jeden człowiek. Przecież nikt nie lubi ścisku

Z koteczków zrobiły się już sporej wielkości dorodne koty
Okazuje się, że rozmiar Cześnika jest zasługą jego niekończącego się apetytu nie tylko na karmę sucha ale oczywiście też na mięsko z kurczaka
Kasztelanka natomiast musi mieć mięsko drobno pokrojone a jak znajdzie za duży kawałek to doskonale wg niej nadaje się on do zabawy
Nowe zdjęcia wyślę dziś

Okazuje się, że rozmiar Cześnika jest zasługą jego niekończącego się apetytu nie tylko na karmę sucha ale oczywiście też na mięsko z kurczaka

Kasztelanka natomiast musi mieć mięsko drobno pokrojone a jak znajdzie za duży kawałek to doskonale wg niej nadaje się on do zabawy

Nowe zdjęcia wyślę dziś

Z nakolankowością raczej nie bardzo mamy do czynienia

ale koteczki przychodzą do łóżka i czasami jak sama wezmę delikwenta, to nawet nie ucieka i zasypia mi np na brzuchu lub obok mnie

Koteczki najbardziej cenią swoje towarzystwo choć i do nas potrafią zagadywać jak np jest pora na śniadanko

Zdarza im się też oglądać z dużym zaciekawieniem TV i łapać ekran, gdy coś je tam zainteresuje

Donoszę, że Cześnik zaczął aportować nową piłeczkę i nosić w pyszczku
Robi to dość gapkowato i jak nagle piłeczka zniknie mu z pola widzenia lub zacznie za nią gonić Kasztelanka, to żałośnie do nas miauczy żebyśmy mu oddali jego ulubioną zabawkę
Natomiast Kasztelanka jest mistrzynią w gonitwach i turlaniu piłeczek

Robi to dość gapkowato i jak nagle piłeczka zniknie mu z pola widzenia lub zacznie za nią gonić Kasztelanka, to żałośnie do nas miauczy żebyśmy mu oddali jego ulubioną zabawkę

Natomiast Kasztelanka jest mistrzynią w gonitwach i turlaniu piłeczek

Cześnik lubi się przytulać i mruczeć ale na własnych zasadach 
Najczęściej darzy mnie czułościami jak się przebudzę w nocy
Ociera się wtedy, zagaduje i głośno mruczy ale po zaspokojeniu odchodzi i kładzie się na fotelu
Kasztelanka za to uwielbia się ładować pod kołdrę
najlepiej jak nogi mam zgięte w kolanach i przykryte, dzięki czemu ma idealny domek do dyspozycji
Niestety na polegiwanie na kolanach koteczki na razie się nie zapatrują.

Najczęściej darzy mnie czułościami jak się przebudzę w nocy

Ociera się wtedy, zagaduje i głośno mruczy ale po zaspokojeniu odchodzi i kładzie się na fotelu

Kasztelanka za to uwielbia się ładować pod kołdrę

najlepiej jak nogi mam zgięte w kolanach i przykryte, dzięki czemu ma idealny domek do dyspozycji

Niestety na polegiwanie na kolanach koteczki na razie się nie zapatrują.
Cześnik to niesamowity żarłok
Wcina wszystko bez wyjątku, kurczaka, karmę suchą, żółtko i w każdych ilościach
Kasztelanka natomiast lubi sobie pokontemplować nad jedzonkiem, to spojrzy sobie przez oko i zagada do ptaszków, to postanowi zapolować na reklamę TVN w TV
Jak na koteczkę przystało jest drobniejsza i je o wiele dostojniej niż jej brat
Oba koteczki w jednym są tylko zgodne, nie przepadają za puszkami animondy, które raz na jakiś czas im daję
Dostojna Kasztelanka i jej maleńkie pędzelki na uszkach
Kawał kocurrrra czyli Cześnik

Razem

Wcina wszystko bez wyjątku, kurczaka, karmę suchą, żółtko i w każdych ilościach

Kasztelanka natomiast lubi sobie pokontemplować nad jedzonkiem, to spojrzy sobie przez oko i zagada do ptaszków, to postanowi zapolować na reklamę TVN w TV

Jak na koteczkę przystało jest drobniejsza i je o wiele dostojniej niż jej brat

Oba koteczki w jednym są tylko zgodne, nie przepadają za puszkami animondy, które raz na jakiś czas im daję

Dostojna Kasztelanka i jej maleńkie pędzelki na uszkach

Kawał kocurrrra czyli Cześnik

Razem