Melpomena
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Marianna pisze:Ktoś tutaj MIESIĄC temu foty obiecał!!!Wojtek_Ka pisze:Jutro zamierzam przyczaić się z aparatem an Melę, więc wkrótce fotyhalo!!
Co słychać u Meli? Jak relacje? Jak się ma na Barfie?
Więc tak po kolei:I jak łapanie moczu na badanie?
Primo: autopatyk

Secundo:
Koty się dogadują coraz lepiej ;D Pierwsze mycie łebka Meli przez Węgora za nami. Ogólnie widać duży progres

Barf

chyba działa tu zasada, że w drugiej misce zawsze lepsze jedzonko

Sama Melka już śmiało lata po mieszkaniu. Nie lubi być zamknięta w pokoju (a robimy to bo barf i leki), więc jak tylko otworzymy drzwi od razu leci do dużego pokoju

A akcja z badaniem moczu, dzisiaj została podjęta pierwsza próba, niestety Mela nie zmieściła się w limicie czasowym, więc jutro drugie podejście!
Foty na mailu do wrzucenia, więc jutro dowody rzeczowe!
a czemu nie?Chitos pisze:Przecież nie z Wojtkiem będzie się kiziac ;D

interesują mnie relacje ludzko - Melowe
Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta

o i to jest newsChitos pisze: A zdradzę tajemnicę małąMelpomena skacze na łóżko jakWojtek tam leży ;D

Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta

Potwierdzam, czasami w przypływie odwagi wskoczy na pościel

Ogólnie progres spory, przed chwilą udało mi się do niej naprawdę blisko podejść, więc cały czas ośmielamy się. Wcześniej przejść obok można było, ale jak się podchodziło to uciekała, więc małymi krokami do przodu

Kilka fot, że kota ma się dobrze:
Ostatnio zmieniony 27 mar 2017, 17:48 przez Wojtek_Ka, łącznie zmieniany 1 raz.
- kotekmamrotek