Kostek

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

BEATA olag

Post autor: BEATA olag »

Powodzenia piękoto :love:
delma21

Post autor: delma21 »

dzień dobry wszystkim ;)

Tak jak wcześniej było tu pisane - Kostek trafił do nas powiększając przy tym naszą kocią rodzinę ;) Janka i Andrzej początkowo z lekkim osłupieniem z góry patrzyli co za pchła hasa i jeszcze śmie na nich pokrzykiwać ;) dzisiaj nastąpił przełom - młodzież zaczęła bawić się ze starszyzną (score!) trochę ciężko "banować" takiego malucha żeby nie naparzał jak przeciąg po całym mieszkaniu...ale jakoś staramy się uważać na jego łapkę. Apetyt ma dalej zabójczy, do kuwety trafia także samo dobro :)
Na prawdę sprawia nam wieeele radości - trochę nam się zapomniało jak to jest z małym kociakiem :wink:
tak więc porządek w wazonie z kwiatami robi swój - taka mała kwiaciarka z niego :lol:
Najsłodsze jest to jak bardzo obserwuje Andrzeja i próbuje robić to samo :hura: rozpływam się! (sorry za podjarkę ale po czterech latach tyle słodkości mnie rozbraja!)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

CIĄG DALSZY NASTĄPI :)

pozdrawiam,
Gosia
delma21
Awatar użytkownika
saszka
Babcia Wierzba

Post autor: saszka »

delma21 pisze: CIĄG DALSZY NASTĄPI :)
Oby szybko, bo wieści i foty superowe ;)
If cats looked like frogs we'd realize what nasty, cruel little bastards they are. Style. That's what people remember.
Awatar użytkownika
kat

Post autor: kat »

A On może już tak hasać po blatach? :)
delma21

kat pisze:A On może już tak hasać po blatach? :)
yyyy no tak... :cool: w porze karmienia nie mam tylu rąk żeby tutaj zapanować - a jak widać na zdjęciu, dzielnie kroczy za Andrzejkiem (uczy się chłopak)...także ten...mają idealne wejście od drugiej strony przez kanapę, ponieważ mamy przejście między pokojem a kuchnią. Nie zeskakuje z blatu, który jest wysoki - bo wiadomo łapka.
delma21
agula.s

Post autor: agula.s »

Piękne zdjęcia. :D
A chłopaczek cudowny. Cukiereczek. ::
delma21

no cześć,

dzisiaj kontrol u weta! po, oczywiście dam znaka. Tymczasem jestem zaskoczona - bo Kostek dogadał się z Andrzejem - dosłownie w tą stronę (nie Andrzej z Kostkiem :D ) i jest w niego wpatrzony jak w obrazek :) czad! z Janką stosunki raczej oschłe ;) poniżej dwa zdjęcia z wczoraj.

Obrazek
Obrazek
delma21
BEATA olag

Endrju to burasek a Janina to piękna krówko-pingwinka?
delma21

dokładnie :) Endrju jest grubaskiem
delma21
BEATA olag

delma21 pisze:dokładnie :) Endrju jest grubaskiem
super ekipa :D
Awatar użytkownika
Marianna

Post autor: Marianna »

A jednak sobie zawinął Andrzeja wokół ogona? :shock:
Czad!!!!
Hemingway mawiał: „Posiadanie jednego kota prowadzi do posiadania następnego”, dlatego też z Marianną i Kreską gościliśmy Izaurę i Leonsję, a wcześniej Dramata Niezłomnego oraz Kostka
delma21

Marianna,

tzn ja mam wrażenie, że to się zaczęło w momencie, w którym Andrzej nie dał rady mu uciec...za żadnym razem :D a teraz to już wszystko jedno i podaje mu swój ogon do zabawy... :lol:
delma21
Awatar użytkownika
Marianna

delma21 pisze:Marianna,

tzn ja mam wrażenie, że to się zaczęło w momencie, w którym Andrzej nie dał rady mu uciec...za żadnym razem :D a teraz to już wszystko jedno i podaje mu swój ogon do zabawy... :lol:
Cały Kostek :lol:
Hemingway mawiał: „Posiadanie jednego kota prowadzi do posiadania następnego”, dlatego też z Marianną i Kreską gościliśmy Izaurę i Leonsję, a wcześniej Dramata Niezłomnego oraz Kostka
delma21

Kostek może hasać ! Chociaż wspólnie z Dr Starczewskim uznaliśmy, że do końca miesiąca, na czas naszego pobytu w pracy - Konstanty będzie w transporterze. Ale łapka jest ok. Szczepienie też zaliczył ;)
delma21
Awatar użytkownika
Marianna

Cudowne wieści!!!
Czyli mamy happy end!!! :love:
Dużo szczęścia Kochani!!!
ODPOWIEDZ