Piwniczna Piątka[PP]-Mroczek, Kardamon, Pysio, Pikuś, Nutka
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Mroczek już jest w domu i prezentuje skutki działania narkozy odmienne od spodziewanych: biega, skacze, wspina się i walczy z kołnierzem.... Zamknięty w klatce tłucze głowa o kraty, bo chce się wydostać
Więc wybierając mniejsze prawdopodobieństwo urazu asekurujemy, głaszczemy i przytulamy
W końcu chyba stwierdzi, że trzeba odpocząć 

Święta, święta i po świętach...
Ile razy u Was zemdlała choinka? U mnie choinka cała, ale chłopaki postanowiły podzielić zestaw lampek na dwa
))
Pikuś trochę onieśmielony był gośćmi, ale później się rozkręcił... O północy nic nie gadał, nie narzekał, więc chyba dobrze mu w domu
https://youtu.be/C7HpiEczyho
Nie! Nie będziesz oglądać tych głupich seriali - mnie oglądaj!!!
Nasze późnonocne zabawy z wędką... Głównym myśliwym Młody, więc wklejam w jego wątku...
https://youtu.be/M_xsVfDvLeo
Ile razy u Was zemdlała choinka? U mnie choinka cała, ale chłopaki postanowiły podzielić zestaw lampek na dwa

Pikuś trochę onieśmielony był gośćmi, ale później się rozkręcił... O północy nic nie gadał, nie narzekał, więc chyba dobrze mu w domu

https://youtu.be/C7HpiEczyho
Nie! Nie będziesz oglądać tych głupich seriali - mnie oglądaj!!!
Nasze późnonocne zabawy z wędką... Głównym myśliwym Młody, więc wklejam w jego wątku...
https://youtu.be/M_xsVfDvLeo
Pysio i Kardamon wczoraj wieczorem przeprowadziły się do nas.
jak tylko postawiliśmy transporter w przedpokoju - Nutek go osyczał i z fochem poszedł na lodówkę.
zaczęliśmy od małej izolacji, ja i dzieciaki w sypialni, M i rezydenci spali w salonie
Nutek nie zszedł z lodówki aż do śniadania, Fiona też z fochem - nie spała z M, ale 2 metry od niego
moja nocka przebiegła spokojnie - dzieciaki na mnie, obok mnie, pod kołdrą
dopiero rano budziło mnie wwwwrrrrr. Otwieram oko a tu Kardamon przed moją twarzą siedzi z piłeczką w pyszczku i warczy
jak tylko postawiliśmy transporter w przedpokoju - Nutek go osyczał i z fochem poszedł na lodówkę.
zaczęliśmy od małej izolacji, ja i dzieciaki w sypialni, M i rezydenci spali w salonie

Nutek nie zszedł z lodówki aż do śniadania, Fiona też z fochem - nie spała z M, ale 2 metry od niego

moja nocka przebiegła spokojnie - dzieciaki na mnie, obok mnie, pod kołdrą

dopiero rano budziło mnie wwwwrrrrr. Otwieram oko a tu Kardamon przed moją twarzą siedzi z piłeczką w pyszczku i warczy

Mroczek
Oko Mroczka goi sie bez zakłóceń
Chodzi w kołnierzu, więc nic sobie nie zmajstruje przy szwach. Ale Nutka, taka troskliwa zaczęła wczoraj wieczorem mu myć ranę
No to na noc wzięłam Mroczka z łazienki, żeby mu nie rozmontowała rany do końca. Mroczek całą noc jeździł mi po twarzy kołnierzem... Więc mam dziś zmacerowaną twarz i podrapana szyję
Ale i tak go kocham
Oko Mroczka goi sie bez zakłóceń

Ale i tak go kocham

a wiecie co mnie najbardziej zaskakuje w takich tymczasakch?
jakie to są sprytne bestie.
są u nas drugi dzień i już dobrze wiedzą, że kuchnia i pewna szafka to jest to miejsce, gdzie jest jedzonko. I teraz wystarczy iść do kuchni po herbatę a one lecą za nami i kręcą fikołki obok szafki z jedzeniem....
są u nas drugi dzień i już dobrze wiedzą, że kuchnia i pewna szafka to jest to miejsce, gdzie jest jedzonko. I teraz wystarczy iść do kuchni po herbatę a one lecą za nami i kręcą fikołki obok szafki z jedzeniem....
-
misiosoft pisze:a wiecie co mnie najbardziej zaskakuje w takich tymczasakch?

pierwsze straty spowodowane przez tajfun Pysio i Kardamon odnotowano 
- Okładka czasopisma Angora w strzępach
- Zawias w szafce w łazience wyrwany, bo ktoś wskoczył na otwarte drzwiczki
pora na małą fotorelację:
co by tu poczytać
taki wybór lektur
o! to będę czytać!
Padło na Clarksona "The world according to Clarkson"
Pewnie Kardamon chce się dowiedzieć jak opanować świat

- Okładka czasopisma Angora w strzępach
- Zawias w szafce w łazience wyrwany, bo ktoś wskoczył na otwarte drzwiczki
pora na małą fotorelację:
co by tu poczytać
taki wybór lektur
o! to będę czytać!
Padło na Clarksona "The world according to Clarkson"
Pewnie Kardamon chce się dowiedzieć jak opanować świat

-
coraz lepiej.BEATA olag pisze:K&P w swoim żywiole a jak Rezydenci?
przez pierwszy dzień Fiona nie opuściła szafek w kuchni, nawet na posiłki.
Teraz dzieciaki i rezydenci mogą przebywać obok siebie, od czasu do czasu zdarza się nawet jakieś pojedyncze niuchanie

liczę że za kilka dni będzie można mówić o wspólnym spaniu

tu np. jest zdjęcie z wczorajszego oglądania filmu, jak widać Fiona jest już dośc blisko dzieciaków

https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5AF2B3E3
Ostatnio zmieniony 03 sty 2018, 21:25 przez misiosoft, łącznie zmieniany 1 raz.