Niezwykła przyjaźń
Moderatorzy: crestwood, Migotka
- fuerstathos
no pięknie, pięknie...AgataB pisze:Tak Salem jest u mnie, no i wlasnie zaistniala taka sytuacja, caly czas sie zastanawialismy i decyzja zapadla, ze Salem, na drugie Flafi zostanie u nas, jako trzeci kotowy domownik
zjawisko to jak widać się rozszerza

czyli przenosimy na "znalazły dom", zarejestruj numer umowy i dogadaj się z Anią Z na podpisanie
a co z Karolkiem - też zostaje?
przyjaciół nie powinno się rozdzielać

- fuerstathos

przejdziesz bardzo wnikliwa kontroleAgataB pisze:powiem szczerze , ze jak tylko chlopak mojej siostry zobaczyl Salema to sie w nim zakochal i od poczatku bylo zastanawianie czy go zostawic. A jest naprawde slodziak, ale cztery to juz chyba za duzo,Karolek nadal szuka domu. Ok, zaraz napisze nr umowy i rozumiem , ze Ania Z mi go wyadoptuje, jezeli oczywiscie spelnie warunki ??

tate Twojego znam

czyli wszyscy po ankiecie i bede się zastanawiać

- fuerstathos
na wszelki wypadek pobierz próbki DNAAnia Z pisze:przejdziesz bardzo wnikliwa kontroleAgataB pisze:powiem szczerze , ze jak tylko chlopak mojej siostry zobaczyl Salema to sie w nim zakochal i od poczatku bylo zastanawianie czy go zostawic. A jest naprawde slodziak, ale cztery to juz chyba za duzo,Karolek nadal szuka domu. Ok, zaraz napisze nr umowy i rozumiem , ze Ania Z mi go wyadoptuje, jezeli oczywiscie spelnie warunki ??
tate Twojego znam, z siostra tez miałam przyjemność
![]()
czyli wszyscy po ankiecie i bede się zastanawiać![]()
![]()

(za dużo CSI oglądałam)