Mania i Maniek

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
smellxoxo

Post autor: smellxoxo »

Ale słodziaki <3
Awatar użytkownika
kat

Post autor: kat »

Super wieści :) :ok:
anasta

Post autor: anasta »

Newsy dotyczące stanu zdrowia Mańka.
Zaplanowane badania wykonane. Wielki pozytyw-Maniek fantastycznie reaguje na antybiotyk, dzięki niemu glutki niemal się nie pojawiają :). Po odstawieniu zobaczymy, czy się nawróca, oby nie. Potwierdziła się astma (objawy zewnętrzne, reakcja na podane leki oraz badanie wypłuczyn z płuc). Po sterydach w zastrzykach w ogòle się nie dusi :). Będzie musiał je dostawać co kilka dni, bez nich ataki występowały codziennie i Maniek strasznie się męczył. Jest też opcja podawania leków wziewnych, ale to jeszcze kwestia do rozpatrzenia. Ząbki pięknie oczyszczone z kamienia. Na chwilę obecną Maniek kontynuuje antybiotyk (jeszcze około 2 tygodni), czuje się napawdę dobrze. Apatia i ciągła senność bardzo się zmniejszyły :). W tak dobrej formie jeszcze go nie widziałam :).
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

bardzo się cieszymy dobrymi neswami :)
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Awatar użytkownika
kat

Super :)
Awatar użytkownika
hanna

Post autor: hanna »

za zdrówko :pijaki:
Sara
anasta

Kwietniowa odsłona Mańków :)
Obrazek
Zmęczeni książka, usneli w promieniach wiosennego sĺońca. Jak zwykle razem :)

Obrazek
Mani tak bardzo spodobała sie budowla zamku, że postanowiła się w niej rozgościć :). Prawdziwie piękna z niej królowa :).

Obrazek
Byĺa zabawa, była gonitwa, drapanko też było. Zmęczył się chłopak nadmiarem wrażeń. Trzeba przyznać konkretne to ziewnięcie ;).
Awatar użytkownika
Cynamon

Post autor: Cynamon »

Uwielbiam ziewające koty :love: Wszystkie ! ::
Awatar użytkownika
kat

Piękne koty! :)
Awatar użytkownika
Morri

Post autor: Morri »

królowa na włościach :serce:
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Awatar użytkownika
brynia

Post autor: brynia »

Radosnych Świąt ::

Obrazek
Awatar użytkownika
Asia_B

Post autor: Asia_B »

Czy moje oczy dobrze widzą? :shock:
kura?? :shock:
skąd macie kurę? ja też chcę :)
Do zobaczenia Aniele
Awatar użytkownika
marinella

Post autor: marinella »

ale brynia pojechałaś świątecznie :))))
Obrazek
anasta

Asia_B pisze:Czy moje oczy dobrze widzą? :shock:
Znalazlam ja przed świętami bożonarodzeniowymi w 2012, dlugo szukalam jej miejscowki, ale nie na fermie tylko eko chowu- nikt jej nie chcial. Zebralam wiec info o bytowaniu kur, zamowilam pasze i musialam przetrzymac kurzysko przez zime, bo nie zostawie bezbronnego ptaszyska na sniegu. Ku mojemu zdziwieniu ekspresowo zintegrowala sie z moimi 3 psami (z dwoma wielkimi potrafi spac przytulona) i wszystkimi kotami, oczywiscie kroluje w tym towarzystwie. Ma do dyspozycji ogrod, wchodzi i wychodzi balkonem razem z psami, apetyty ma jak kobieta w ciazy.......ale co najwazniejsze znosi nam w kuchni w kartonie pyszne eko jajka ;). Przyszlo jej zyc w dosc odmiennych od kurzych zwyczajow warunkach, ale wiem, ze jest szczesliwa :)
Super z niej kura, jest bardzo kontaktowa, gada jak najeta, szczegolnie jak widzi, ze ktos ma do jedzenia cos , na co akurat ona ma ochote. Dostala imie Waleria. Na poczatku wszyscy sie ze mnie smiali, ze kurze imie dalam , skoro ona podono glupia. A teraz wychodze na taras zawolac Walerie i ku zdziwieniu wszystkich ona slyszac wolanie swojego imienia pedzi do mnie jak petarda niczym kaczor donald w kreskowce. Nigdy bym sie nie spodziewala, ze kura to takie pojete ptaszysko:)
Awatar użytkownika
Asia_B

Post autor: Asia_B »

anasta pisze:
Asia_B pisze:Czy moje oczy dobrze widzą? :shock:
Znalazlam ja przed świętami bożonarodzeniowymi w 2012, dlugo szukalam jej miejscowki, ale nie na fermie tylko eko chowu- nikt jej nie chcial. Zebralam wiec info o bytowaniu kur, zamowilam pasze i musialam przetrzymac kurzysko przez zime, bo nie zostawie bezbronnego ptaszyska na sniegu. Ku mojemu zdziwieniu ekspresowo zintegrowala sie z moimi 3 psami (z dwoma wielkimi potrafi spac przytulona) i wszystkimi kotami, oczywiscie kroluje w tym towarzystwie. Ma do dyspozycji ogrod, wchodzi i wychodzi balkonem razem z psami, apetyty ma jak kobieta w ciazy.......ale co najwazniejsze znosi nam w kuchni w kartonie pyszne eko jajka ;). Przyszlo jej zyc w dosc odmiennych od kurzych zwyczajow warunkach, ale wiem, ze jest szczesliwa :)
Super z niej kura, jest bardzo kontaktowa, gada jak najeta, szczegolnie jak widzi, ze ktos ma do jedzenia cos , na co akurat ona ma ochote. Dostala imie Waleria. Na poczatku wszyscy sie ze mnie smiali, ze kurze imie dalam , skoro ona podono glupia. A teraz wychodze na taras zawolac Walerie i ku zdziwieniu wszystkich ona slyszac wolanie swojego imienia pedzi do mnie jak petarda niczym kaczor donald w kreskowce. Nigdy bym sie nie spodziewala, ze kura to takie pojete ptaszysko:)
Historia nieprawdopodobna! SUPER! :)
Kochana z Ciebie Kobieta :serce:

Wybacz pytanie z serii przyziemnych :oops:
Czy Waleria korzysta z toalety...?
Do zobaczenia Aniele
ODPOWIEDZ