Yumiko
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Yumiko to zupełnie inny kot. Po prostu nie możemy czasem wytrzymać ze śmiechu, jak ta mała pierdoła bawi się, patatuje po mieszkaniu, skacze po ścianach z rezydentem. Codziennym rytuałem koteczki jest odprowadzenie Pańci z rana do toalety
wiecie, na 35m2 można się zgubić.. Poza tym uwielbia się kiziać jeszcze bardziej niż wcześniej, na łóżku jest częstszym gościem niż rezydent, apetytu ma za dwóch (hmm to chyba niedobrze
). A z Cherkim uwielbiają się nieziemsko. Jakbym miała jednym zdaniem opisać ich relację to na pewno byłoby to "kto się lubi, ten się czubi"
wstawię któregoś dnia zdjęcia, bo trochę się ich uzbierało przez te kilka tygodni. Generalnie - jesteśmy superszczęśliwi, że Mała została z Nami 

dobreLunix pisze:a Yumiko też już nie jest przypadkiem rezydentem?m_adzik pisze:skacze po ścianach z rezydentem

Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta

prześlij do mnie - wstawię od siebiem_adzik pisze:mała cholera po czterech miesiącach wcale nie jest taka mała i w końcu nauczyła się, że trzymanie u Pańci Mamci na rękach jest super przyjemne![]()
ps. nie umiem wstawiać zdjęć na forum nie z picassy

Ostatnio zmieniony 19 mar 2015, 19:00 przez kikin, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta

kilka fotek naszej pierdoły
Yumiko proponuje kolejną fejbukową serię - koty na komputerach
wiadomo, kobieta ma w torebce wszystko, nawet kota

razem zawsze..

..i wszędzie

wybaczcie jakość, ale takie sytuacje zawsze wychodzą spontanicznie, więc robione telefonem.
mamy się dobrze i jesteśmy super-szczęśliwi (-:

Yumiko proponuje kolejną fejbukową serię - koty na komputerach

razem zawsze..

..i wszędzie

wybaczcie jakość, ale takie sytuacje zawsze wychodzą spontanicznie, więc robione telefonem.
mamy się dobrze i jesteśmy super-szczęśliwi (-: