Gdyby nie rezydent to bym z marszu brała. I wyobrażam go sobie z gitarą :<
Buli
Moderatorzy: crestwood, Migotka
- RudaMaruda
Buli powinien jak najszybciej trafić do DT, póki się jeszcze w drzwiach klatki mieści
Baaaardzo dorodny zeń chłopak!

A kim to jesteś, rzekł dumny lord, że muszę ci się kłaniać?
Jedynie kotem innej maści, takiego jestem zdania!
W płaszczu czerwonym albo złotym, lew zawsze ma pazury
Lecz moje równie ostre są i sięgną twojej skóry.
Jedynie kotem innej maści, takiego jestem zdania!
W płaszczu czerwonym albo złotym, lew zawsze ma pazury
Lecz moje równie ostre są i sięgną twojej skóry.
Buliś ma swoją ukochaną wolontariuszkę, do której ochoczo wskakuje na kolana przyjmując pozycję "no miziaj mnie ^^"
te krótkie chwile pieszczot są dla niego jedynym kontaktem z człowiekiem...resztę dni Buli spędza w klatce, ponieważ zwyczajnie nie mamy dokąd go przenieść
a chłopak czeka na swój wymarzony kawałek miękkiej kanapy od listopada...
Leczenie alergii nie przynosi niestety oczekiwanych efektów, a długotrwałe podawanie sterydu może być szkodliwe dla kociego organizmu. W najbliższym czasie Buli przejdzie szczegółowe badania krwi, abyśmy na podstawie ich wyników zdecydowali, co dalej...
co dalej...?

te krótkie chwile pieszczot są dla niego jedynym kontaktem z człowiekiem...resztę dni Buli spędza w klatce, ponieważ zwyczajnie nie mamy dokąd go przenieść

Leczenie alergii nie przynosi niestety oczekiwanych efektów, a długotrwałe podawanie sterydu może być szkodliwe dla kociego organizmu. W najbliższym czasie Buli przejdzie szczegółowe badania krwi, abyśmy na podstawie ich wyników zdecydowali, co dalej...
co dalej...?
nie mogę, Kot na mnie leży.
-
-