Dramat Niezłomny
Moderatorzy: crestwood, Migotka
- kotekmamrotek
Wybaczcie,że zadaje pytanie akurat w temacie Dramata ale tak się zastanawiam...
Czy kocur jest w stanie polubić się z małym dzieckiem? Mam na myśli takiego starszego niemowlaka, stającego już na nóżki, kochającego kotki lecz gdy nie zdąże zareagować niezbyt wobec nich delikatnego?
Mam doświadczenie z kotkami i wiem, że wszystko zależy od charakteru. Jedna z obecnych w naszym życiu, moją córeczkę ignoruje a druga jest w niej absolutnie zakochana i wybacza jej wszystko. Ale jak to bywa z kocurami, czy istnieje szansa na zaprzyjaźnienie się i bezstresowe współistnienie kocura i dziecka?
Czy kocur jest w stanie polubić się z małym dzieckiem? Mam na myśli takiego starszego niemowlaka, stającego już na nóżki, kochającego kotki lecz gdy nie zdąże zareagować niezbyt wobec nich delikatnego?
Mam doświadczenie z kotkami i wiem, że wszystko zależy od charakteru. Jedna z obecnych w naszym życiu, moją córeczkę ignoruje a druga jest w niej absolutnie zakochana i wybacza jej wszystko. Ale jak to bywa z kocurami, czy istnieje szansa na zaprzyjaźnienie się i bezstresowe współistnienie kocura i dziecka?
-
Niezłomniak jest tak delikatnym puchatym kotełem o subtelnej mordce - jak nie chłopak
.
https://www.youtube.com/watch?v=WgXYau5 ... xQEQzGQS8y

https://www.youtube.com/watch?v=WgXYau5 ... xQEQzGQS8y
Dramacik 

Hemingway mawiał: „Posiadanie jednego kota prowadzi do posiadania następnego”, dlatego też z Marianną i Kreską gościliśmy Izaurę i Leonsję, a wcześniej Dramata Niezłomnego oraz Kostka ❤
- KrisButton
Jak widać ogromna zmiana wyglądu, przez ten czas chłopakowi polepszył się nie tylko wygląd ale przede wszystkim zdrowie co ma odniesienie w Jego zachowaniu. Koto pokazuje brzusio jak tylko podejdzie się do Niego. Tylko klatka nie służy Mu, zresztą jak każdemu kotu.
Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty.
Synuś, Dziczek,Maksima,Gacuś, Kajtuś P, Inka i Ibis w moim sercu i pamięci, na zawsze.
Synuś, Dziczek,Maksima,Gacuś, Kajtuś P, Inka i Ibis w moim sercu i pamięci, na zawsze.
Dramacik 

Hemingway mawiał: „Posiadanie jednego kota prowadzi do posiadania następnego”, dlatego też z Marianną i Kreską gościliśmy Izaurę i Leonsję, a wcześniej Dramata Niezłomnego oraz Kostka ❤
Dziennik pokładowy Domu Tymczasowego Dramata Niezłomnego - Dzień 1
Melduję uprzejmie, iż wczoraj Dramat dołączył do naszej szalonej gromadki

Rezolutnie wyszedł z transporterka i zwiedził większość kątów.
Jego śmiałość nie wzbudziła euforii u Marianny, która wprawdzie w pierwszym momencie solidarnie zabunkrowała się razem z nim pod kanapą, ale później bacznie śledziła każdy krok nie szczędząc syków. Późnym wieczorem była już tak maksymalnie sfochowana, że dla świętego spokoju wszystkich rozdysponowałam Futra osobno

Dramat zjadł kolację, za to rano wzgardził śniadaniem

Był już i za pralką, i pod prysznicem, i zwiedzał łazienkowe półki

Myślę, że z jego aklimatyzacja przebiegnie zdecydowanie szybciej nić odfoszenie i odstroszenie Księżniczki Ciemności

Przesyłamy pozdrowienia