Fernando
Moderatorzy: crestwood, Migotka
-
-
U Fernando coraz lepiej, nie psika już krwią wogóle, więc odstawiamy zbędne tabletki.
Dodatkowo ma naprawdę ładny oddech!
Dzisiaj dostałam filmik, gdzie Fernando śpi na kolanach Lubego! Aż spadłam z krzesła!
Oto najbardziej aktualne zdjęcie Ferda
Nie śpi na łózku, a na swoich posłaniach, dużo się myje, nie lubi czesania, ale do tego dojdziemy..
Dodatkowo, co dziwne ( może nie czuje?), jak kroję mięso ryby, to wogóle nie przybiega do kuchni, jakby nie rozumiał, że dzieje się coś super.. Za surowym i parzonym mięskiem nadal nie przepada...
Zjada wszystko, co ma W misce (obok miski się nie liczy i nie może być mięsem czystym)

Dodatkowo ma naprawdę ładny oddech!
Dzisiaj dostałam filmik, gdzie Fernando śpi na kolanach Lubego! Aż spadłam z krzesła!
Oto najbardziej aktualne zdjęcie Ferda

Nie śpi na łózku, a na swoich posłaniach, dużo się myje, nie lubi czesania, ale do tego dojdziemy..

Dodatkowo, co dziwne ( może nie czuje?), jak kroję mięso ryby, to wogóle nie przybiega do kuchni, jakby nie rozumiał, że dzieje się coś super.. Za surowym i parzonym mięskiem nadal nie przepada...
Zjada wszystko, co ma W misce (obok miski się nie liczy i nie może być mięsem czystym)

-
o jakbym chciała... u mnie dzieciarnia ma wręcz odwrotnie - wszystko jest smaczniejsze jak jest wyciągnięte Z miski i najchętniej przeciągnięte po parkiecie tudzież dywanieBEATA olag pisze:Kultura pełną gębą - "Zjada wszystko, co ma W misce..."

maluchy jak widać nie mają jeszcze opanowanych manier tak jak ma cudny Fernando

nie mogę, Kot na mnie leży.
Kasia1234 pisze:

Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta

taaaEva pisze: o jakbym chciała... u mnie dzieciarnia ma wręcz odwrotnie - wszystko jest smaczniejsze jak jest wyciągnięte Z miski i najchętniej przeciągnięte po parkiecie tudzież dywanie
skąd ja to znam

Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta