czyli postępy są
Rudziaki słodziaki - Toffi i Biszkopt, kociaki z działek
Moderatorzy: crestwood, Migotka
- drevni.kocur
- drevni.kocur
- drevni.kocur
- drevni.kocur
to dziś się wyśpiszEwka pisze:No to kociaki mają za swojeMoje dwie bratanice i jedna siostrzenica się z nimi "bawią" czyli noszą, tarmoszą i każą ganiać za piórkiem
To taka słodka zemsta za to, że najlepszą trasą na ganianie się w nocy jestem ja
Ale chyba nie wyglądają na bardzo niezadowolone, bo nie zwiewają za tapczan
dzięki za wczorajszą pomoc
PS. mam teflon
Małe rozrabiają, nie odstępują się na krok i przychodzą się przywitać jak tylko wracam do domu
Dyżury pod łazienką (gdy ja jestem w środku) mają na zmianę bądź wspólnie.
Martwi mnie trochę bo Gapa coś rozwolnienie dzisiaj dostała, a cały czas je to samo, więc to nie zmiana pożywienia.
No i mój kaszel też mnie martwi. Właściwie się już półtora tygodnia ciągnie a zaczął w niedzielę w nocy :/ W sumie poza kaszlem nie mam żadnych objawów przeziębienia (co lekarz stwierdził). Jako dziecko byłam uczulona na sierść, ale później alergia mi przeszła (potwierdzone badaniami). Co zresztą potwierdziło się, gdy w domku były koty i pies. Tylko teraz mi ten kaszel nie daje spokoju i nie wiem co jest grane. Czekam
Martwi mnie trochę bo Gapa coś rozwolnienie dzisiaj dostała, a cały czas je to samo, więc to nie zmiana pożywienia.
No i mój kaszel też mnie martwi. Właściwie się już półtora tygodnia ciągnie a zaczął w niedzielę w nocy :/ W sumie poza kaszlem nie mam żadnych objawów przeziębienia (co lekarz stwierdził). Jako dziecko byłam uczulona na sierść, ale później alergia mi przeszła (potwierdzone badaniami). Co zresztą potwierdziło się, gdy w domku były koty i pies. Tylko teraz mi ten kaszel nie daje spokoju i nie wiem co jest grane. Czekam
- drevni.kocur