Neda pisze:Na imprezę?
Muzę sama już włącza?
Ceradzkie Krowy
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Jeśli spojrzycie kilka postów wyżej, widać że dziewczyny lubią zabawę piórkami. Kiedy więc w magazynie zobaczyłam kocią zabawkę z motylkiem, który sam lata, pomyślałam, że idea świetna. Dziewczyny będą się bawić a ja nie będę musiała machać wędką.
Pomysł się przyjął, a poniżej przedstawią pierwszą część sesji:
czekam, aż motylek podleci bliżej
Mina Sznytki

Pomysł się przyjął, a poniżej przedstawią pierwszą część sesji:
czekam, aż motylek podleci bliżej
Mina Sznytki
Cieszymy się, że zdjęcie Sznytki zrobiło szał na FB 
z dziewczynami dogadujemy się coraz lepiej, są miejsca i odpowiedni czas, kiedy obie panny pozwalają się miąchać
Trzeba tylko wiedzieć kiedy mają dość 
to co w ich przypadku jest niezmienne to apetyty na jedzonko
oraz wieczorny nastrój na zabawę 
Ile kotów jest na zdjęciu?
mała podpowiedź
chyba chciałabym opalić tylko białe plamki....

z dziewczynami dogadujemy się coraz lepiej, są miejsca i odpowiedni czas, kiedy obie panny pozwalają się miąchać
to co w ich przypadku jest niezmienne to apetyty na jedzonko
Ile kotów jest na zdjęciu?
mała podpowiedź
chyba chciałabym opalić tylko białe plamki....
misiosoft pisze:Niebieska pisze:Droga ta podkładka do grzania dupki
próbowałam nam wmówić, że one potrzebują go do edukacji zdalnej, bo przed pandemią rozpoczęły kurs na bycie najlepszym kotem domowy
If cats looked like frogs we'd realize what nasty, cruel little bastards they are. Style. That's what people remember.
Sznytka nam się rozmruczała 
i to do tego stopnia, że jak w między czasie zaczęłam obcinać pazury to nadal mruczała... dopiero po 3 łapie zdała sobie sprawę co robię i wtedy była już klasyka - syk, pacniecie łapą (na szczęście już bez pazurów) i w długą
co kotki lubią najbardziej?
Słoneczko
a kiedy?
Kiedy pada do domku przez otwarte drzwi balkonowe i nie trzeba wystawiać kuprów na wiatr

i to do tego stopnia, że jak w między czasie zaczęłam obcinać pazury to nadal mruczała... dopiero po 3 łapie zdała sobie sprawę co robię i wtedy była już klasyka - syk, pacniecie łapą (na szczęście już bez pazurów) i w długą
co kotki lubią najbardziej?
Słoneczko
a kiedy?
Kiedy pada do domku przez otwarte drzwi balkonowe i nie trzeba wystawiać kuprów na wiatr
Robimy formę na lato!!
Jak dacie głośność na maska to usłyszycie jak Chodakowska tłumaczy ćwiczenia, a na ekranie widać jak Tytka się wczuwa

https://youtu.be/98Mg1rLnKEs?list=PLlNv ... VlJ1_8V_7N
Jak dacie głośność na maska to usłyszycie jak Chodakowska tłumaczy ćwiczenia, a na ekranie widać jak Tytka się wczuwa
https://youtu.be/98Mg1rLnKEs?list=PLlNv ... VlJ1_8V_7N
co by tu ciekawego napisać... nudą wieje
Tytka nadal pozwala na głaskanie tylko w łóżku - człowiek leżący to człowiek bezpieczny..
A Sznytke można wygłaskać jak leży na drapaku lub krzesłach....
ale nie martwię się, tylko pracuję nad nimi dalej
Dobrze, że gości się nie boją
Widzicie te wielkie oczy Shreka i słodki różowy nosek?!

Tytka nadal pozwala na głaskanie tylko w łóżku - człowiek leżący to człowiek bezpieczny..
A Sznytke można wygłaskać jak leży na drapaku lub krzesłach....
ale nie martwię się, tylko pracuję nad nimi dalej
Dobrze, że gości się nie boją
Widzicie te wielkie oczy Shreka i słodki różowy nosek?!