Maja, Bolek, Tina
Moderatorzy: crestwood, Migotka
A gdzie chodzisz do weta? Może warto byłoby skonsultować z innym lekarzem.
Od kropli na odrobaczanie nie wyszłoby jej na łapce. Widać, że ranki są rozdrapane/ rozlizane, czyli swędzi ją.
Młoda ma teraz wg moich obliczeń 10 m-cy. Spróbowałabym zmienić karmę na taką, która nie ma zbóż, glutenu. Spróbuj może Acany bez drobiu. Wyeliminujesz dotychczasowe ewentualne alergeny w karmie. No ale warto by było też zaleczyć te zmiany,które już jej wyszły, więc koniecznie do innego weta.
Od kropli na odrobaczanie nie wyszłoby jej na łapce. Widać, że ranki są rozdrapane/ rozlizane, czyli swędzi ją.
Młoda ma teraz wg moich obliczeń 10 m-cy. Spróbowałabym zmienić karmę na taką, która nie ma zbóż, glutenu. Spróbuj może Acany bez drobiu. Wyeliminujesz dotychczasowe ewentualne alergeny w karmie. No ale warto by było też zaleczyć te zmiany,które już jej wyszły, więc koniecznie do innego weta.
KOT NIE PRZYJDZIE NA ZAWOŁANIE. ODBIERZE WIADOMOŚĆ I SKONTAKTUJE SIĘ Z TOBĄ W WOLNEJ CHWILI.
- fuerstathos
Dostałam zdjęcia Bolka z jego adopcyjnego domu:

Z przyrodnią siostrą Grace, kierowniczką zamieszania

Widać, że się świetnie dogadują
Super jest dostać takie zdjęcia
"Maluchy" są rozpieszczane i ewidentnie im dobrze w domku. A to już w tej chwili chyba roczne łobuziaki.

Z przyrodnią siostrą Grace, kierowniczką zamieszania

Widać, że się świetnie dogadują

Super jest dostać takie zdjęcia

KOT NIE PRZYJDZIE NA ZAWOŁANIE. ODBIERZE WIADOMOŚĆ I SKONTAKTUJE SIĘ Z TOBĄ W WOLNEJ CHWILI.
Bolas nadal jest mega tchórzemkaory pisze:pamiętam jak Bolek był strasznym tchórzem i ciągle miał problemy z oczkami, a teraz z niego taki piękny kocurek

Załączam nowe fotki. Dołączył do nas jeszcze rudy Edziu i Gertruda, która jest identyczna jak Gracie, ale nie ma jej na tych foto. teraz jest czworo kociaków, ale nie mieszkają razem, tylko w weekendy póki co

Jeśli ma ktoś ochotę zobaczyć pełną, uzupełnianą galerię kotexów na Picasa, to proszę o email na tomashec@gmail.com

Rzadko mi się rudzielce podobają - ale ten jest wyjątkowo urodziwy i taki.. wyrazisty.
Za to Bolo ma cudnie różowy nosek. I jak to jest, że kocur może być taki wiatrem podszyty.
Bolo, zresztą jak cała ówczesna ekipa, miał zwyczajową infekcję, jaką ma większość kocich bied zabranych z dworu.
A Grace, no co ja mam powiedzieć - aniołkiem nigdy nie była. Miałam nadzieję, że trochę przy spokojnym Bolku jej się udzieli. Ale po odejściu od "kasy" reklamacji nie przyjmujemy
A jak się cała ferajna dogaduje? Żadnych walk plemiennych?
EDIT: zaraz, zaraz, ale dlaczego my tu operujemy imionami, które koty miały u mnie? Przecież ich Pan im zmienił. "Piratka", z tego co pamiętam, dostała imię po Tori Amos.
Za to Bolo ma cudnie różowy nosek. I jak to jest, że kocur może być taki wiatrem podszyty.
Bolo, zresztą jak cała ówczesna ekipa, miał zwyczajową infekcję, jaką ma większość kocich bied zabranych z dworu.
A Grace, no co ja mam powiedzieć - aniołkiem nigdy nie była. Miałam nadzieję, że trochę przy spokojnym Bolku jej się udzieli. Ale po odejściu od "kasy" reklamacji nie przyjmujemy

A jak się cała ferajna dogaduje? Żadnych walk plemiennych?
EDIT: zaraz, zaraz, ale dlaczego my tu operujemy imionami, które koty miały u mnie? Przecież ich Pan im zmienił. "Piratka", z tego co pamiętam, dostała imię po Tori Amos.
-
MAJKA:))))
No i Majka na deser:)
Jest najwspanialszym kotem na świecie, przytula się i łasi przy każdej okazji, śpi ze mną wtulona we mnie na łyżeczkę;) ona jest oczywiście małą łyżeczką:) jest bardzo mądra i cudowny z niej łakomczuch.
Jest najwspanialszym kotem na świecie, przytula się i łasi przy każdej okazji, śpi ze mną wtulona we mnie na łyżeczkę;) ona jest oczywiście małą łyżeczką:) jest bardzo mądra i cudowny z niej łakomczuch.
-