Dzieciaki spod Opery

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
filo

Post autor: filo »

No nie lubimy dzieci :roll: Dzieci są głośne, dzieci biegają, dzieci koniecznie chcą nas dotknąć... My tego nie lubimy. Dzieci się boimy. Możemy?
Awatar użytkownika
misiosoft

Post autor: misiosoft »

filo pisze:No nie lubimy dzieci :roll: Dzieci są głośne, dzieci biegają, dzieci koniecznie chcą nas dotknąć... My tego nie lubimy. Dzieci się boimy. Możemy?
jasne, że możecie.
i całkowicie się z Wami zgadzam...dzieci są głośne, dzieci są brudne :diabel: dziecięce łapki są zawsze klejące się :roll:
filo

Nie zapomnieliście o mnie, co nie?

Obrazek
Awatar użytkownika
Morri

Post autor: Morri »

Ślicznie, Tenorku :serce:
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
filo

Lubię mizianie przed śniadaniem. Wskazuję do łóżka i się podstawiam :P
A Basio jest goopi, bo on nie chce się miziać i nie wierzy, że to jest fajne. :cool:
Norek
Awatar użytkownika
Ania Z

Post autor: Ania Z »

Brawo przystojniaku ::
Nie poddawaj się może Basik też kiedyś to zrozumie ;)
Obrazek
filo

Dzisiaj wspólna złota myśl Norka i Basia:
Człowiek w nocy to element wyposażenia łóżka. Taka ciepła przytulanka dla kota. Człowiek nie powinien się ruszać! I nie ma znaczenia, że ścierpł, że jego pęcherz ma pewne problemy, że jego nos zmienił kształt w bliskim kontakcie ze ścianą. Najważniejszy jest spokojny sen koteczków. A każdy ruch może je obudzić i zestresować niepotrzebnie.
I jeszcze - wielkość łóżka musi być dopasowana do ilości kotów. Żeby nie było wojny, jak się ktoś nie mieści. Teraz są trzy miejscówki i dla nikogo więcej nie ma miejsca, nawet jeśli by chciał. Swoich miejscówek będziemy bronić!
filo

Chciałam się dzisiaj wyspać. Jest w końcu sobota.
Godzina 6.30.
śpisz? No co ty! Upoluję twoją nogę! Rękę też. I brata pogonię. No i co z tego, że przeleciałem ci po twarzy? Przecież i tak nie śpisz! :twisted:
filo

Godzina 10.00. Wyszaleliśmy się. Pora spać.

Obrazek

Mógłby powstać osobny album dziwnych pozycji Norka podczas spania. Tutaj wielki fotel, a Norek i tak musi schować kuper pod narzutą. Bo Norki śpią w norkach. Jeśli nie śpią razem z kimś, to chociaż do kocyka można się wtedy przytulić. :lol:
filo

Nie mogłam jednej nocy spać. Okazało się to poważnym problemem dla Basika. Co godzinę przychodził i sprawdzał czy śpię. Bo on chciał się położyć obok, ale skoro się ruszałam, to ze spania razem nic nie wychodziło i przenosił się gdzie indziej, gdzie miał większy spokój.
Awatar użytkownika
Morri

Post autor: Morri »

filo pisze:Nie mogłam jednej nocy spać. Okazało się to poważnym problemem dla Basika. Co godzinę przychodził i sprawdzał czy śpię. Bo on chciał się położyć obok, ale skoro się ruszałam, to ze spania razem nic nie wychodziło i przenosił się gdzie indziej, gdzie miał większy spokój.
znęcasz się nad kotem ;)
filo

Basio sprawdza, czy śpię:

Obrazek

I kolejna norka Norka:

Obrazek
filo

Kochać mnie nie musicie, ale zachwycanie się jest obowiązkowe:

Obrazek
filo

Nikt się nie zachwycał, więc Basio stwierdził, że ma towarzystwo w poważaniu i może łaskawie pokazać jedynie kawał pazura:

Obrazek
Awatar użytkownika
Meridion

Post autor: Meridion »

Przepraszamy! Prosimy przekazać Basiowi że wygląda cudownie i chcemy żeby nam zapozował ładnie :wink:
ODPOWIEDZ