jest ktoś kto mu sprał futro i kogo Bertillo omija szerokim łukiem - moja Kiki
Bertil
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Bertil zrobił się na tyle "bezczelny", że pogania wszystkie moje koty, ale, ale...
Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
To chyba muszę poprosić o wypożyczenie i gościnne występy
Mam takiego jednego kotecka (znanego ze sceny balkonowej w wątku Bonifacji jako Romeo
), którego przydało by się trochę ustawić, bo trochę jest natrętny i nie rozumie, że jak dama mówi "nie" to znaczy "nie". Może Bonifacja z pomocą koleżanki wynegocjowałaby trochę spokoju dla siebie 
Mruczenie jest bardzo ważne. Mruczenie wygrywa za każdym razem. (T. Pratchett)
Bertil z godnością (no chyba, że się mordują z Peetą lub Lilą
) oczekuje na piątkowe PA
Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
ponieważ poprzednie PA Bertil oddał walkowerem Ebbie
jesteśmy w trakcie umawiania następnego
jesteśmy w trakcie umawiania następnego
Moje Tymczaski kochane
oby oby
bo Bertil stał się celem ataków Kiki
a z kolei Bertil próbuje zdominować mi Bocia
więc chyba czas na swoją własną przestrzeń
a z kolei Bertil próbuje zdominować mi Bocia
więc chyba czas na swoją własną przestrzeń
Moje Tymczaski kochane
spotkanie przebiegło w miłej atmosferze, kot tylko raz uciekł na szafę
grzecznie się zaprezentował małej i dużej Pani, dał się pomiziać, popatrzył tymi sowimi cudnymi zielonymi oczyskami, i ... jest DOBRZE
a mi i wesoło i smutno
idę
a mi i wesoło i smutno
idę
Moje Tymczaski kochane