Kori

Nasi podopieczni, którzy odeszli...

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

Korinko - GRATULACJE!!!!!! :D :D :D
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
einfach

Post autor: einfach »

Ktoś tu nas uprzedził... ::
Nie będziemy więc się rozwodzić i owijać w bawełnę - Korinka, w całej swojej słodkości, zostaje w naszym domu tymczasowym, który tym samym staje się jej domem stałym :love:

Obrazek

Swoją drogą, od kiedy podjęliśmy decyzję o adopcji Korinki, mała dzień w dzień (a raczej noc w noc :: ) śpi na moich udach, wywalając brzuch do góry i mrucząc. Nigdy wcześniej jej się to nie zdarzało, czasami spała obok - pewnie, ale na mnie? nigdy wcześniej. I jak tu powiedzieć, że koty nie czują, co się dzieje... ;)
Awatar użytkownika
kotekmamrotek

Post autor: kotekmamrotek »

jasne, że czują - przecie to wiadome:)))))
Strasznie się ciesze, że ten mały strachulec znalazł chałupkę - i to taką, a przy tym dokonała się w Niej taka przemiana - GRATULACJE:)))))
tess
Kontakt:

Post autor: tess »

Jaka słodziula :) Bosko wygląda na tym różowym kocyku :) I kociarstwo zdecydowanie czuje, to mądre zwierza są :)
Kocia mama Jaime'ego, Brienne i Odyna, wirtualna Astor (szczęśliwie wyadoptowanej) i Cody'ego :)
Awatar użytkownika
Morri

Post autor: Morri »

cieszymy się :tan:
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Awatar użytkownika
kat

Post autor: kat »

Morri pisze:cieszymy się :tan:
O tak :banan: :banan: :banan:
einfach

ja nic nie chcę mówić, ale ktoś tu zaczął dokazywać... :marudzi:
mała się tak rozgadała, że aż dziś musiałam wstać wcześniej, maruda jedna. Stoi to takie mi na brzuchu i miauka, bo już widziała, że się raz przekręciłam nad ranem, więc NA PEWNO JUŻ WSTAJĘ ::
pomijam te nocne serie skoków, gonitw i innych piruetów, okraszonych zaciekłymi dyskusjami (przecież Dyniutek też nigdy cichym kotem nie był)
einfach

Dawno nie było wieści od naszej Burasi... 4 miesiące później mogę powiedzieć, że no cóż, Korinka ma się całkiem super ::
Wesoła z niej koteczka (o czym najlepiej wie odbijająca się piłeczka), ale także bardzo spokojna, opiekuńcza - z Tosinką nawzajem się sobą opiekują, pocieszają, a czasami ganiają jak kociaki. Najważniejszą cechą Korinki jest jednak, nie wiem jak to inaczej nazwać, ale - bycie tak zwanym "sępem miłości" :lol:
co oznacza w skrócie to, że każda wolna ręka Pańci i Pana jest dobra, o każdej porze dnia i nocy, także do brzuchola :D a barankowanie jest stopniowo wzmacniane dopóki jakiś głask się nie zadzieje :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

I jeszcze trochę relaksu na słońcu:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
misiosoft

Post autor: misiosoft »

sama słodycz :)
Awatar użytkownika
kat

Post autor: kat »

Jaki szczęśliwy kot :)
einfach

kat pisze:Jaki szczęśliwy kot :)
Tak sobie właśnie o niej myślę :) że wygląda na bardzo szczęśliwą koteczkę ::
a przy okazji rozczula wszystkich, którzy ją poznają na tyle, że już przed nimi nie ucieka. Jest super słodka, pocieszna i śmiesznie się bawi - najbardziej się śmiejemy jak próbuje złapać sznurek w górze, machając najszybciej jak może obiema łapkami w górze, a potem zębami chce złapać i znów łapki... ::
a przy tym chwilami naprawdę nie obchodzi jej, że masz coś do robienia - barankuje do skutku, aż nie dostanie trochę miłości :love: dziś np. o 6 rano przyszła na łóżko i wlazła mi pod rękę, aż mi się miło zrobiło jak sobie zdałam sprawę, jak dużym zaufaniem mnie obdarzyła po tym wszystkim, co przeszła :serce:
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

:love:
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Awatar użytkownika
Cynamon

Post autor: Cynamon »

einfach, coś wspaniałego :serce:
Przypomina mi Jagienke z tym glaskaniem po brzuchu :D
Awatar użytkownika
Morri

Post autor: Morri »

einfach pisze: aż mi się miło zrobiło jak sobie zdałam sprawę, jak dużym zaufaniem mnie obdarzyła po tym wszystkim, co przeszła :serce:
:serce:
Awatar użytkownika
brynia

Post autor: brynia »

ODPOWIEDZ