Skadi

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kotekmamrotek

Post autor: kotekmamrotek »

padłam....
Awatar użytkownika
jaggal

Post autor: jaggal »

w takim razie to żadna Loża Szyderców, tylko Loża Nudystów! :P
A kim to jesteś, rzekł dumny lord, że muszę ci się kłaniać?
Jedynie kotem innej maści, takiego jestem zdania!
W płaszczu czerwonym albo złotym, lew zawsze ma pazury
Lecz moje równie ostre są i sięgną twojej skóry.
Awatar użytkownika
brynia

Post autor: brynia »

:turla:
Awatar użytkownika
Morri

Post autor: Morri »

Se siadłam, to posiedzę ::
https://youtu.be/s8sD9griLZA

Skadi przychodzi na mizianki :love: regularnie :love: nawet do łóżka mi się właduje, żeby ją wygłaskać :tan:
Awatar użytkownika
Eva

Post autor: Eva »

:rotfl: :rotfl:
nie mogę, Kot na mnie leży.
Awatar użytkownika
Morri

Zaliczyliśmy wizytę u weterynarza. Kilka kotów ma podobne objawy - brzydka wydzielina z uszu. Niestety Skadi też się załapała na tę atrakcję. Jej mina "po" mówi wszystko ;)
Obrazek
Oczywiście utrata zaufania okazała się chwilowa, ale i tak mina - bezcenna ::

Okazało się też coś, co wcześniej wyczuwaliśmy (z lekka - ale naprawdę mocno z lekka - nieświeży oddech) - kamień nazębny, który dobrze byłoby usunąć, bo Skadi ma już mocno odsłonięte szyjki zębów. Na razie będziemy stosować żel, który ma zlikwidować stan zapalny (też nie jakiś bardzo wielki, ale utrzymujący się już od jakiegoś czasu). Perspektywa zabiegu jednak wydaje się nieuchronna :?
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

przepiękna fota :D :D :D
no i kota :love:
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Awatar użytkownika
Morri

"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

cóż za okropny leloch :lol: :lol: :lol:
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
BEATA olag

Post autor: BEATA olag »

przepiękny kot na super focie
Awatar użytkownika
saszka
Babcia Wierzba

Post autor: saszka »

Miziu miziu ::
If cats looked like frogs we'd realize what nasty, cruel little bastards they are. Style. That's what people remember.
Awatar użytkownika
Morri

Przemo dziś stwierdził, że ze Skadi chyba będzie trzeba pojechać do weta - bo ciągle się przewraca i wywala brzuch do góry :lol: :lol: :lol:
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Awatar użytkownika
Morri

Jakkolwiek ja popadam czasem w niełaskę i się przede mną zwiewa (czyszczenie uszu, nakładanie dentiseptu na dziąsła), P. cieszy się nieustanną adoracją :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Morri

Odkrywam uroki balkoningu. W różnych konfiguracjach i na różnych powierzchniach. Stwierdzam, że jedyne, czego trzeba by było fajnie, to słońce. Nieustannie nękają mnie paparazzi. Ja wiem, że jestem piękna, ale polowanie na zdjęcia podczas opalania, jest odrobinę nieprzyzwoite...
Obrazek
Obrazek

P. powiedział mi na ucho, że musimy wybrać się do dentysty... mam nadzieję, że to jakieś ładne miejsce :roll:
Obrazek
Awatar użytkownika
Morri

przyłapani :diabel:
Obrazek
ODPOWIEDZ