Dorian
Moderatorzy: crestwood, Migotka
dzień dobry
tu Luda, ja bardzo przepraszam, że przeszkadzam
chciałam tylko powiedzieć, że czasami to mam prawo się denerwować
ja nawet naczyń nie mogę umyć w spokoju, kłaki mam wszędzie bo się na ręczniku kuchennym kładzie kanalia mała, jak przelecę podłogę to specjalnie po mokrym chodzi, żwirek roznosi po całym domu, skacze po meblach i po mnie, ciągle jest głodny i szaleją z Antoniną tak, że musze ich osadzać w oddzielnych pokojach żeby w spokoju posiedzieć
ja jestem stateczną starsza panią i nie przyzwyczajona jestem do takiego zachowania
a najczęściej mówię "nie wolno"
no tego święty i na prochach nie wytrzyma
a oto dowód, jeden z wielu oczywiście
https://www.youtube.com/watch?v=Yfc0YzA ... e=youtu.be
tu Luda, ja bardzo przepraszam, że przeszkadzam
chciałam tylko powiedzieć, że czasami to mam prawo się denerwować
ja nawet naczyń nie mogę umyć w spokoju, kłaki mam wszędzie bo się na ręczniku kuchennym kładzie kanalia mała, jak przelecę podłogę to specjalnie po mokrym chodzi, żwirek roznosi po całym domu, skacze po meblach i po mnie, ciągle jest głodny i szaleją z Antoniną tak, że musze ich osadzać w oddzielnych pokojach żeby w spokoju posiedzieć
ja jestem stateczną starsza panią i nie przyzwyczajona jestem do takiego zachowania
a najczęściej mówię "nie wolno"
no tego święty i na prochach nie wytrzyma
a oto dowód, jeden z wielu oczywiście
https://www.youtube.com/watch?v=Yfc0YzA ... e=youtu.be
Do zobaczenia Aniele
No właśnie się zastanawiam, o co tu chodzi. Przecież to coś na stole, to zdecydowanie lepiej wygląda w pozycji bocznej ustalonej. Zielonym do góry to mało oryginalnie po prostu
Coś mogę na temat przestawiania roślinek powiedzieć, bo u mnie taki jeden o baaardzo podobnym umaszczeniu ma podobne pomysły
i tak samo słodki i miziasty.
Zastanawiające
Może ślicznokoty tak mają ?
Dorian jest cudowny
Ja uwielbiam takie łobuziaki 

Coś mogę na temat przestawiania roślinek powiedzieć, bo u mnie taki jeden o baaardzo podobnym umaszczeniu ma podobne pomysły

Zastanawiające

Może ślicznokoty tak mają ?

Dorian jest cudowny

Mruczenie jest bardzo ważne. Mruczenie wygrywa za każdym razem. (T. Pratchett)