Marusia - pręgusia i jej siostra Tusia :)
Moderatorzy: crestwood, Migotka
- fuerstathos
nie, wydaje mi się, że brzusio taki sam od początku, ona w ogóle ma taką budowę dziwną trochę - ma krótkie nóżki, ale dluuuuuuuuugi i okrągły tułów
już normalnie nie mogę się doczekać, aż mi się da wimiziać - ja uwielbiam takie grubaśne podusie

już normalnie nie mogę się doczekać, aż mi się da wimiziać - ja uwielbiam takie grubaśne podusie

"-Mamo, to jest mały kotek.
Chcesz, odniosę go z powrotem,
tylko daj mu spodek mleka.
Spójrz, jak ładnie się uśmiecha!"
Nie udało nam się złapać małych potworów. Szczególnie z Tusią był problem. Panika straszna,a poza tym u Niny dużo kątów do chowania się więc bardzo trudno łapać tam wystaszonego kota.
Plan jest taki,że Nina ma teraz klatka łapke i w poniedziałek spróbuje do niej zaprosić Tusie, a jak sie uda to zadzwoni do mnie i zawieziemy pannę do wet.
Z Marusią powinno pójść łatwiej.
Plan jest taki,że Nina ma teraz klatka łapke i w poniedziałek spróbuje do niej zaprosić Tusie, a jak sie uda to zadzwoni do mnie i zawieziemy pannę do wet.
Z Marusią powinno pójść łatwiej.
Co obchodzi cię jak korzystam z szaleństwa – bez czy w pasach bezpieczeństwa...
W końcu Nina przeprowdziła skuteczna akcję łapankowa w swoim domu i wczoraj koteczki były u Żanety.
Wyglądaja ładnie i czysto. Dostały profender i Tusia jest wstępnie umówiona na przyszłą środe na sterylke. P. Żaneta nie powterdziła ciąży, ale zeby mieć 100% pewność trzeba by zrobic USG. Koteczka była jednak bardzo wystraszona i darowaliśmy jej więcej "tortur", więc wszystko się wyjaśni w środę.
W ogóle obie były bardzo grzeczne i ślicznie pozwoliły sie zbadać.
Marusia ma juz stałe ząbki więc wygląda na to,że mimo iż taka zdrobna to ma już 6 mies.
Tuśka może byc strasza trochę strasza (6-8 mieś.)
Wyglądaja ładnie i czysto. Dostały profender i Tusia jest wstępnie umówiona na przyszłą środe na sterylke. P. Żaneta nie powterdziła ciąży, ale zeby mieć 100% pewność trzeba by zrobic USG. Koteczka była jednak bardzo wystraszona i darowaliśmy jej więcej "tortur", więc wszystko się wyjaśni w środę.
W ogóle obie były bardzo grzeczne i ślicznie pozwoliły sie zbadać.
Marusia ma juz stałe ząbki więc wygląda na to,że mimo iż taka zdrobna to ma już 6 mies.

Tuśka może byc strasza trochę strasza (6-8 mieś.)
Co obchodzi cię jak korzystam z szaleństwa – bez czy w pasach bezpieczeństwa...
Fotki pełne słońca 
Korzystając z pięknego dnia za oknem cyknęłam dziewuszkom po zdjątku
no sami powiedzcie, czy takie piękne kotki nie powinny być zagłaskiwane do bólu ???
to niech im to ktoś wytłumaczy pliiiiiizzzzzzz !!!!!!!!!!
Marutka:

Tusiak:

i jeszcze jakby ktoś nie wiedział - najlepszejszym najwygodniejszejszym mega superowym miejscem do spania i przebywania jest dziecięcy przewijak

Korzystając z pięknego dnia za oknem cyknęłam dziewuszkom po zdjątku

no sami powiedzcie, czy takie piękne kotki nie powinny być zagłaskiwane do bólu ???
to niech im to ktoś wytłumaczy pliiiiiizzzzzzz !!!!!!!!!!

Marutka:

Tusiak:

i jeszcze jakby ktoś nie wiedział - najlepszejszym najwygodniejszejszym mega superowym miejscem do spania i przebywania jest dziecięcy przewijak

"-Mamo, to jest mały kotek.