Mija

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
Kurciak

Post autor: Kurciak »

coś się kończy, coś zaczyna się :hug:
"friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly"
Kasylda

Post autor: Kasylda »

:(
Moje tymczaski: Majka 1, Tosia, Majka 2, Gama, Beza, Lolek, Stefcia, Mija, Prima, Myszka, Pamperek.
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

Kasylda pisze::(
:pociesza:
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Awatar użytkownika
Morri

Post autor: Morri »

Kasylda :hug: dzielna bądź :)
Mija, powodzenia, kruszynko :aniolek:
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Kasylda

Po 3 dniowej obecności w DS, juz otrzymałam trzy relacje:)
Mijeczka jest wzorowa w swoim zachowaniu, na chwile obecną ogarnia wszystkie katy i pokoje na pietrze (na dół jeszcze nie ma odwagi kuknąć), oczywiście apetyt jej mega dopisuje, Natalia (rodzic Miji), jest zachwycona jej delikatnością podczas zabawy, nie rzuca się tylko delikatnie trąca łapeczka zabaweczki.. Dostała drapak w takich samych kolorach (jaki był w DT), więc pewnie nie widzi zbytnio różnicy:) Jest mistrzem barankowania, mruczenia i zapraszania do głaskania....
Niedługo relacja foto:)
Moje tymczaski: Majka 1, Tosia, Majka 2, Gama, Beza, Lolek, Stefcia, Mija, Prima, Myszka, Pamperek.
Awatar użytkownika
Morri

Post autor: Morri »

Kasylda pisze:Po 3 dniowej obecności w DS, juz otrzymałam trzy relacje:)
Mijeczka jest wzorowa w swoim zachowaniu, na chwile obecną ogarnia wszystkie katy i pokoje na pietrze (na dół jeszcze nie ma odwagi kuknąć), oczywiście apetyt jej mega dopisuje, Natalia (rodzic Miji), jest zachwycona jej delikatnością podczas zabawy, nie rzuca się tylko delikatnie trąca łapeczka zabaweczki.. Dostała drapak w takich samych kolorach (jaki był w DT), więc pewnie nie widzi zbytnio różnicy:) Jest mistrzem barankowania, mruczenia i zapraszania do głaskania....
Niedługo relacja foto:)
:good:
Kasylda

Obrazek

edit brynia: poprawiłam linka, żeby było widać zdjęcie
Ostatnio zmieniony 26 lut 2015, 8:51 przez Kasylda, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ