jakby udało mi się ich wyadoptować to prawie albo i lepiej jak szóstka w totkafilo pisze:Teraz robisz ogłoszenie dla Basika i Norka, skoro masz taką szczęśliwą rękę do adopcji. Zdjęcia też możesz przyjechać porobić, o ile ci się uda.
Bertil
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
- kotekmamrotek
dokładnieMorri pisze:Kandydaci są pewnie zaplanowani z wyprzedzeniem jak partia szachów
Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Nie wiem czy film czy zdjęcia by to oddały - musicie mi chyba na słowo uwierzyć - Bertil jest pięknym, wielkim kocurem, ma mięciutkie futerko, bielutkie łapki. Tylko zielone oczy są te same, co u tego biedaka wyciągniętego z piwnicy. Nie sądziłam, że jest możliwa aż tak spektakularna przemiana.
DS zabezpiecza okna, a mi ... no cóż strasznie ciężko będzie go oddać

DS zabezpiecza okna, a mi ... no cóż strasznie ciężko będzie go oddać
Moje Tymczaski kochane
Mój piękny pojechał.
Czekał piękny drapak, zabawki i stęsknieni opiekunowie.
Psinka przyjęła Bertila bardzo dobrze, kto wie może zostaną kumplami
Mój piękny - tymczasowo, ale jednak mój
Czekał piękny drapak, zabawki i stęsknieni opiekunowie.
Psinka przyjęła Bertila bardzo dobrze, kto wie może zostaną kumplami
Mój piękny - tymczasowo, ale jednak mój
Moje Tymczaski kochane
wieści z DS:
"Bertil wymiziany
wyszedł, zjadł, umył się i zmienił chwilowo miejscówkę na inny tapczan
"
"Jeszcze wczoraj byla zabawa piórami na wędce i dał brzuszek do głaskania, w nocy czuwałam i Bertil spał ale też chodził, w nocy była też kupka
"

"Bertil wymiziany
"Jeszcze wczoraj byla zabawa piórami na wędce i dał brzuszek do głaskania, w nocy czuwałam i Bertil spał ale też chodził, w nocy była też kupka
Moje Tymczaski kochane