Jaga

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Awatar użytkownika
Nadira

Post autor: Nadira »

Matko borsko, jaka z niej słodycz :love:
Ale chyba i tak mój ulubiony fragment to ten, w którym nie biegnie, tylko sunie truchcikiem, kołysząc dupką na boki :D
Katarzyna

Post autor: Katarzyna »

Dupka najlepsza! :)
Bravo Jaga i koci terapeuta dzik-szaleniec :) :banan: :kwiatek:
Awatar użytkownika
kat

Post autor: kat »

Super! :)
einfach

Post autor: einfach »

Ten filmik daje mi absurdalnie dużo radości i pocieszenia :turla:
Jagusia, jesteś najlepsza, oby tak dalej! :love:
Awatar użytkownika
monka

Post autor: monka »

Ten filmik jest tak rozbrajający, że oglądam go kilka razy dziennie, ot tak, na poprawę humoru :D
ale w życiu bym nie pomyślała, że Jaga będzie tak biegać! Poprawa jest niesamowita....
Awatar użytkownika
Morri

Post autor: Morri »

Ja wciąż cofam się do tego fragmentu, gdzie Jaga tymi spoconymi łapkami truchta po podłodze - nieodmiennie mnie to rozbraja :love:
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
MISIEK

Post autor: MISIEK »

Ten filmik był sklejany tak na szybko, ale chyba wytnę sobie ten fragment jak drepcze za kocurkiem
U mnie w domu dzieją się jeszcze inne cuda ;-) Szkoda, że nie wszystko da się nagrać.

Pamiętam pierwsze spotkania z Jagusią i pytanie czy na pewno chcę ją wziąć, bo ona jest nie do końca sprawna. Poza tym nie przepada za innymi kotami. Z kuwetą zamykaną też może być problem.
Jagusia to przykład koteczki, której należy dać szansę. No efekty są.
Wczoraj biegała po oparciu kanapy :dance: . A myślałam że wyżej niż na kanapę nie skoczy. A tu niespodzianka. Z powodu nocnych galopów Funcika musimy kotki izolować, inaczej biegają po całym mieszkaniu i nie dają spać. Wczoraj po raz pierwszy Funcik smętnie ćwierkał leżąc koło zamkniętych drzwi, a Jagusia odpowiedziała na to drapaniem w drzwi. Jak tak dalej pójdzie to czeka nas małe przemeblowanie, żeby koty mogły razem w nocy rozrabiać nie budząc nas przy tym.
Ostatnia dobra nowina jest taka, że Jagusia dostała nową krytą kuwetę. Na razie bez drzwiczek, ale widać że nie ma problemu z zakręcaniem kuferka w krytym pomieszczeniu. Dla nas oznacza to mniej rozsypanego żwirku ;-)
Awatar użytkownika
kat

Post autor: kat »

To są naprawdę cudowne wiadomości! :)
Awatar użytkownika
wiedźma

Post autor: wiedźma »

Kryta kuwetka u nas sprawdza się też znakomicie przy Mańku. On podobnie zarzuca kuperkiem. A jak zarzuci nim tez w kuwetce, to się chociaż kocurro nie przewraca, tylko opiera boczkiem o ściankę.
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los."
Oscar Wilde
Awatar użytkownika
Morri

Post autor: Morri »

I tylko się potwierdza, że kot to jednak stadne zwierzę :aniolek:
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
BEATA olag

Post autor: BEATA olag »

przede wszystkim bezklatkowe, super Jagódko, że brykasz po salonach
żabcia

Post autor: żabcia »

Spieszę dodać, że Jagódka (Jaga) już korzysta z kuwety z opuszczonymi drzwiczkami :lol:
Violetta
BEATA olag

Post autor: BEATA olag »

:good:
MISIEK

Post autor: MISIEK »

Dzień jak co dzień czyli kto się ze mną pobawi?
https://www.youtube.com/watch?v=9Jt_mmV ... i&index=18
ODPOWIEDZ