cudne szylkreciątka z Kórnickiej
Moderatorzy: crestwood, Migotka
- drevni.kocur
po pierwsze: nie lepiej biostyminę? jest tańsza.marinella pisze:ewa trzeba kupić te ludzkie scanumonum bo ono jest wydaje i podzielić miedzy dziewczyny
po drugie: ostrożnie z immunostymulatorami. powinno sie je stosować tylko z zalecenia weterynarza, a nie wg swojego uznania.
marianna, kotecki śliczne.
ale ja proszę i się nie mogę doprosić zdjęć 2 innych kotecek i chyba linczować będę.

Przepiekne sa dziewczynki. Obie cudne. A ja niestety chwilowo z przyczyn technicznych zdjec nie mam jak wystawic. Ale beda napewno tylko prosze o cierpliwosc. Luna/Malina wita nas juz jak wracamy z miasta mialczeniem i podbiega by sie przywitac. Rosnie i jest zdrowa co najwazniejsze. Niesamowita pieszczocha ale i niezle harcuje i fantastycznie sie bawi. Chyba znalazla sobie swoj kat do samotnosci i dopoczynku od nas wiec wiemy juz gdzie ma swoje wlasne miejsce. A teraz siedzi u mnie na kolanach i klepie mnie po twarzy lapka bo caly dzien sie nie widzialysmy a teraz zamiast sie nia zajac to ja gryzmole na kompie. Na chlopakow to nie reaguje, zreszta miala ich caly dzien wiec teraz moj czas.
Nienawidzi czesania ale moze to ta rekawica? Moze kupie jakas inna szczotke jak tej nie zaakceptuje. Pogoda do niczego, moze i dobrze bo nie ciagnie mnie na dwor z mala ale za tydzien to juz napewno ja zaciagne na pierwsze spotkanie z wielkim swiatem.
Pozdrawiam wszystkich ciaplo w te zimne jesienne lato.
Nienawidzi czesania ale moze to ta rekawica? Moze kupie jakas inna szczotke jak tej nie zaakceptuje. Pogoda do niczego, moze i dobrze bo nie ciagnie mnie na dwor z mala ale za tydzien to juz napewno ja zaciagne na pierwsze spotkanie z wielkim swiatem.
Pozdrawiam wszystkich ciaplo w te zimne jesienne lato.
Dziewczynki przestały kichac
Zadzoniłam do pani Żanety i kazała obserować. Mam nadzije,że będzie OK
ale one wieją pod tapczan, jak przyjeżdżam 

drevni.kocur pisze:marianna, kotecki śliczne.
ale ja proszę i się nie mogę doprosić zdjęć 2 innych kotecek i chyba linczować będę.

Co obchodzi cię jak korzystam z szaleństwa – bez czy w pasach bezpieczeństwa...
- drevni.kocur
- drevni.kocur
- fuerstathos
wypuścilam małe na chatę
Pralinka zaprzyjażnia się z wujkiem Gadusiem -dostała już raz po głwie
Ale wujek gaduś ma super ogon do łapania 
Wisienka z wujkiem Yoda - gonia sie, wujek Yoda czasem po warczy (niw wiadomo dlaczego)
Ciocia Dusia sie niechce zaprzyjaźnić
Ide ich szukac
Pralinka zaprzyjażnia się z wujkiem Gadusiem -dostała już raz po głwie

Wisienka z wujkiem Yoda - gonia sie, wujek Yoda czasem po warczy (niw wiadomo dlaczego)
Ciocia Dusia sie niechce zaprzyjaźnić

Ide ich szukac

Co obchodzi cię jak korzystam z szaleństwa – bez czy w pasach bezpieczeństwa...
- fuerstathos
- fuerstathos
- drevni.kocur