Grimalkin

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
einfach

Post autor: einfach »

Gaciusiu, trzymaj się!! :serce:
Awatar użytkownika
Nadira

Post autor: Nadira »

Gacusiu-Griumusiu, bądź dzielny i walcz, kochany! Ciocia trzyma mocno kciukasy!
Awatar użytkownika
kat

Post autor: kat »

Trzymam kciuki za Gacusia!

Beata - dla Ciebie i Macieja wielkie podziękowania! :serce:
BEATA olag

Post autor: BEATA olag »

tak na szybko

u weta wydzierał się, dr Gosia stwierdziła - jest dobrze
:D
ale jutro znów do Pani doktórki
Awatar użytkownika
wiedźma

Post autor: wiedźma »

Cudnie! To kciukujemy dalej!
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los."
Oscar Wilde
come-here

Post autor: come-here »

Miałam zawał serca jak to czytałam. Gacuniu trzymaj się! A dla Was pokłony za to, co robicie!
BEATA olag

Problemy… i po… ?
Odpukać – przechodzimy… Choć pewnie jeszcze przez jakiś czas spokojni nie będziemy. Pierwsze jaskółki dobrego pokazały się jeszcze wczoraj. Przed 23 Gacka obudził telefon czerwonej linii. I… wstał!!! Zaczął się kręcić, ciągnąć swoją szmatkę i zaczepiać szczurka. Potem z oporami ale przyjął 4ml mleczka, pobiegał jeszcze trochę targając stopy, aż zaczął na jednej z nich przysypiać. W legowisku nie leżał już bezruchu, a przez sen rozpoczął wędrówki dinozaurów wokół kocyka.
Rano po przebudzeniu czekały na mnie: dwa siuśki, plama kupy i strażnik Teksasu u bramy klatki. W dalszej kolejności mały wciągnął strzykawkę siemienia z mleczkiem. Potem w ramach podróży turystycznych dreptał krok w krok za stopami przy porannych peregrynacjach na trasie kuchnia-łazienka-pokój. Na drugie śniadanie co prawda bez zbytniego entuzjazmu, ale poszło 7ml mleka. Potem Gacek usiadł, główka zaczęła ciążyć… łapki wypadało wylizać… główka opadała… opadała… aż nietoperek wylądował w legowisku… i odpłynął w siną dal.
W tym momencie nastąpiła oczekiwana zmiana opiekunów. Jeden pojechał do pracy, a drugi objął obowiązki majordomusa. Po dziewiątek była pobudka i nastąpiło szaleństwo. Mała piłeczka, duża piłka, biegi, wyskoki (serio! kocio ślepaczek podskakuje jak kózka), walka z nieśmiertelnym szponem. Potem łapczywe pochłonięcie połowy porcji mleka i grymaszenie przy reszcie butelki. No i na koniec mycie (efekt „dziurawej brody” przy jedzeniu) oraz wyczesanie futerka szczoteczką. No i tu właśnie…
Dzwonił przed chwilą ślubny, który objął wieczorny dyżur przy naszym nietoperzu i mówi, że od tego ciągłego dyżurowania wszystko mu coraz bardziej pchnie, a nawet smakuje, kotem. I… nie wiem, powiedzcie, mam mu powiedzieć, że Gacka wyczesałam… jego szczoteczką do zębów ?
Awatar użytkownika
Eva

Post autor: Eva »

Nie mówić ::
:serce: :serce:
nie mogę, Kot na mnie leży.
Chitos

Post autor: Chitos »

dokładnie! :D :rotfl: :jump: :jump:
kretka

Post autor: kretka »

:lol:
Awatar użytkownika
wiedźma

Post autor: wiedźma »

:rotfl:
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los."
Oscar Wilde
Awatar użytkownika
Marianna

Post autor: Marianna »

:banan:
Hemingway mawiał: „Posiadanie jednego kota prowadzi do posiadania następnego”, dlatego też z Marianną i Kreską gościliśmy Izaurę i Leonsję, a wcześniej Dramata Niezłomnego oraz Kostka
agula.s

Post autor: agula.s »

Zdecydowanie utrzymywać w tajemnicy. ::
BEATA olag

Każdemu WOLNOŚĆ się należy, tak jak w piosence śpiewanej przez CHŁOPCÓW Z PLACU BRONI...

https://www.youtube.com/watch?v=Te2X406 ... rQ&index=4

Ps. można mieć włączone głośniczki ::
Ostatnio zmieniony 02 sie 2017, 8:31 przez BEATA olag, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Marianna

Post autor: Marianna »

Ale czad!!! :love: kocham Was!!!
Hemingway mawiał: „Posiadanie jednego kota prowadzi do posiadania następnego”, dlatego też z Marianną i Kreską gościliśmy Izaurę i Leonsję, a wcześniej Dramata Niezłomnego oraz Kostka
ODPOWIEDZ