Kebaki
Moderatorzy: Migotka, crestwood
- fuerstathos
Kebaki
Kontakt w sprawie adopcji
501 280 282
annak@kocipazur.org
---
W ubiegłym roku wysterylizowaliśmy na Politechnice Poznańskiej 4 dorosłe kotki, zabraliśmy 5 kociaków i w zasadzie wg naszej wiedzy pozostała tam jedna płodna kotka, którą wiosną tego roku przejechał samochód.
Zdziwiliśmy się więc, gdzy karmicielki zauważyly kociaki przy ksero na Berdychowie. Pojawiły się nowe kotki, nie wiemy skąd przyszły, może ze Śródki...
Trójka maluchów siedzi już u nas, jedna kotka już wysterylizowana (ale zostały co najmniej 2)
Ponieważ to spod ksero, to mamy 2 kopie
Chłopka i dziewczynka. Jedno ma trochę więcej białego na łapkach i tylko tak je rozróżniamy. Tylko nie mogę zapamiętać, które
Mają chore oczęta i takie jakby ospałe są...
Trzecie cudo - nie wiemy czy to chłopak czy dziewczynka, musimy się wet poradzić Wygląda niby jak chłopak, ale tam gdzie powinny już być zalążki jajeczek jest zupełnie płasko
Tak jakby kogoś mi przypomina
Jakieś popularne to umaszczenie w tym roku
Myślimy nad imionami
501 280 282
annak@kocipazur.org
---
W ubiegłym roku wysterylizowaliśmy na Politechnice Poznańskiej 4 dorosłe kotki, zabraliśmy 5 kociaków i w zasadzie wg naszej wiedzy pozostała tam jedna płodna kotka, którą wiosną tego roku przejechał samochód.
Zdziwiliśmy się więc, gdzy karmicielki zauważyly kociaki przy ksero na Berdychowie. Pojawiły się nowe kotki, nie wiemy skąd przyszły, może ze Śródki...
Trójka maluchów siedzi już u nas, jedna kotka już wysterylizowana (ale zostały co najmniej 2)
Ponieważ to spod ksero, to mamy 2 kopie
Chłopka i dziewczynka. Jedno ma trochę więcej białego na łapkach i tylko tak je rozróżniamy. Tylko nie mogę zapamiętać, które
Mają chore oczęta i takie jakby ospałe są...
Trzecie cudo - nie wiemy czy to chłopak czy dziewczynka, musimy się wet poradzić Wygląda niby jak chłopak, ale tam gdzie powinny już być zalążki jajeczek jest zupełnie płasko
Tak jakby kogoś mi przypomina
Jakieś popularne to umaszczenie w tym roku
Myślimy nad imionami
Ostatnio zmieniony 05 sie 2010, 22:50 przez fuerstathos, łącznie zmieniany 1 raz.
- fuerstathos
- fuerstathos
- fuerstathos
- fuerstathos
- fuerstathos
- fuerstathos
ale jestem w tyle jeśli chodzi o piłkęKatka pisze:To nazwa modelu oficjalnej piłki z ostatnich mistrzostw
Mozna isć dalejw tym kierunku... Fevernova.....Questra.....Telstar....
z innych dziedzin: Ineos, Eltex, ShinEtsu...
albo Zwick, Mettler
przeciętnemu człowiekowi z niczym się nie kojarzą
możliwości jednak są nieograniczone
to Irję zostawiamy dla następnych, bedzie Questra