Miałam tylko pojechać i zorientować się w sytuacji, miałam zabrać najwyżej jednego, miałam....
Dzieciaki są 3, dwie dziewczynki i jeden chłopiec. Ważą po 300 gram i mają 3-4 tygodnie. Na szczęście jedzą samodzielnie gotowanego kurczaka. Oczy chociaż to brzmi dumnie wyglądają nadal tragicznie, nadal nie wiem czy jedna z dziewczynek ma je w ogóle bo wszystko jest pozasłaniane przez 3 powiekę. Jeden ma raczej już mętne, na resztę czekam co odsłonią.
Na miejscu został 4 maluch na razie ma zdrowe oczy jest pod opieką pań ze szpitala w razie czego będę reagować.
25.02.2011r. Diesel[*] tęsknie.........
22.09.2012r. Frodo [*] do zobaczenia Przyjacielu
anastasia pisze:Miałam tylko pojechać i zorientować się w sytuacji, miałam zabrać najwyżej jednego, miałam....
Dzieciaki są 3, dwie dziewczynki i jeden chłopiec. Ważą po 300 gram i mają 3-4 tygodnie. Na szczęście jedzą samodzielnie gotowanego kurczaka. Oczy chociaż to brzmi dumnie wyglądają nadal tragicznie, nadal nie wiem czy jedna z dziewczynek ma je w ogóle bo wszystko jest pozasłaniane przez 3 powiekę. Jeden ma raczej już mętne, na resztę czekam co odsłonią.
Na miejscu został 4 maluch na razie ma zdrowe oczy jest pod opieką pań ze szpitala w razie czego będę reagować.
Maluszki powoli pięknieją, oczka u 2 już są zaleczone jedna dziewczynka jeszcze wymaga terapii, futerka zaczęły błyszczeć, oczka niestety na zawsze pozostaną z lekkim bielmem, ale im to kompletnie nie przeszkadza, biegają rozrabiają i kochają człowieka straszliwie.
Przyszły domek Mambuni musi być przygotowany na regularne dostarczanie papierków do noszenia. Mała poluje na nie do upadłego o czym głośno informuje wszystkich domowników.