Przesunięty przez: brynia Nie 11 Sty, 2015 21:48 |
Szarotka |
Autor |
Wiadomość |
Morri
|
Wysłany: Nie 16 Lis, 2014 01:35
|
|
|
nosek ma obłędny |
_________________ "(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach." |
|
|
|
|
misiosoft
The Pasiuczers
|
Wysłany: Nie 16 Lis, 2014 09:49
|
|
|
Nadira napisał/a: | Wygląda, jakby ktoś ją grabiami po tynkowaniu drapał |
|
|
|
|
|
Nadira
Szatan wcielony
|
Wysłany: Nie 16 Lis, 2014 11:27
|
|
|
misiosoft napisał/a: | Nadira napisał/a: | Wygląda, jakby ktoś ją grabiami po tynkowaniu drapał |
|
Misiu, ale kiedy ona NAPRAWDĘ tak wygląda Przyjdziesz kiedyś, to zobaczysz
Mam jeszcze jedną ścianę i tamta jest jeszcze gorsza |
|
|
|
|
misiosoft
The Pasiuczers
|
Wysłany: Nie 16 Lis, 2014 12:43
|
|
|
Nadira napisał/a: | misiosoft napisał/a: | Nadira napisał/a: | Wygląda, jakby ktoś ją grabiami po tynkowaniu drapał |
|
Chętnie przyjdę, zoabaczyć i dotknąć |
|
|
|
|
kiniek
|
Wysłany: Nie 16 Lis, 2014 20:55
|
|
|
Nadira napisał/a: | misiosoft napisał/a: | Nadira napisał/a: | Wygląda, jakby ktoś ją grabiami po tynkowaniu drapał |
|
powinnaś trzasnąć ujęcie obejmujace ścianę i szafę aby w pełni oddać gust poprzednich włascicieli |
_________________ "Pies: karmią mnie, kochają, troszczą się o mnie - są bogami!
Kot: karmią mnie, kochają, troszczą się o mnie - jestem bogiem!" |
|
|
|
|
Nadira
Szatan wcielony
|
Wysłany: Sro 19 Lis, 2014 22:27
|
|
|
Szarocia docenia rozkosze spania na drapaku, a my doceniamy, że słodko tam wygląda, zatem sesja zdjęciowa:
Tak paczamy:
"Moja noga jest nie z tego świata..."
Boski eyeliner i wypatrywanie domku :3
Szarotka jest ogromną gadułą. Jak tylko zaczyna jej się nudzić, to kręci się koło człowieka i zagaduje. Czasem zagaduje też rezydentów. Czasem też próbuje się do nich przytulać, ale to wciąż jeszcze kiepskawo wychodzi
Coraz śmielej przychodzi się przytulać i chyba już zrozumiała, że wyciągnięta do niej ręka oznacza głaski Od paru dni śpi też z nami na łóżku, ale zawsze w pewnym oddaleniu od reszty kotów. No, chyba że tą resztą jest Yoko, z którą dogadują się coraz lepiej...
|
|
|
|
|
kat
|
Wysłany: Sro 19 Lis, 2014 22:33
|
|
|
Śliczna |
|
|
|
|
m_adzik
|
Wysłany: Sro 19 Lis, 2014 23:30
|
|
|
cudowna! powodzenia dla Was! |
|
|
|
|
kikin
|
Wysłany: Czw 20 Lis, 2014 08:07
|
|
|
ma cudny nos |
_________________ Moje Tymczaski kochane Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta |
|
|
|
|
Morri
|
Wysłany: Czw 20 Lis, 2014 12:38
|
|
|
nosek wymiata |
_________________ "(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach." |
|
|
|
|
Kurciak
|
Wysłany: Czw 20 Lis, 2014 14:05
|
|
|
niesamowita jest!!! |
_________________ "friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly" |
|
|
|
|
Nadira
Szatan wcielony
|
Wysłany: Pon 24 Lis, 2014 18:05
|
|
|
Szarotka przekonała się do spania na łóżku, a rezydenci do jej obecności na kołdrze. W związku z czym, co rano budzę się obłożona czterema futrami Co drugi dzień o piątej nad ranem Szarotce przypomina się, że ręka jest przeznaczona do głaskania i że nie należy pozwalać, by leżała bezczynnie. No i jestem budzona mokrym nosem pakującym się pod moją dłoń :3
Mruczenie ma obłędne, a jeszcze bardziej obłędne ma namiętne pomiaukiwanie, kiedy jej się nudzi. Przychodzi wtedy pod fotel i zaczyna zagadywać, aż pojawi się głaszcząca ręka.
Zaczynam dochodzić do wniosku, że gdybym składała się z samej ręki to też by jej starczyło do szczęścia XD |
|
|
|
|
Morri
|
Wysłany: Pon 24 Lis, 2014 22:45
|
|
|
Nadira napisał/a: |
Zaczynam dochodzić do wniosku, że gdybym składała się z samej ręki to też by jej starczyło do szczęścia XD | |
|
|
|
|
Nadira
Szatan wcielony
|
Wysłany: Sob 29 Lis, 2014 23:18
|
|
|
Szarotka miała dzisiaj bardzo miłych gości, którym łaskawie okazała troszkę swojej gracji, siadając w odległości kilku metrów i obserwując z lekką rezerwą Pozwoliła się także wziąć Ciotce na kolana i wytrzymała dobrych pięć minut!
Niestety, niespecjalnie zainteresowały ją muffinki, ale nie pogardziła kocimi cukierkami :3
Dochodzę do wniosku, że muszę częściej zapraszać gości, żeby miała okazję oswoić się z nowymi ludźmi. Nie jest już tak przerażona jak kiedyś, ale nadal zachowuje rezerwę, która jest niedopuszczalna - nie godzi się ograniczać innym jej miłości
Poza tym niedługo nie starczy mi rąk do głaskania
Wyjątkowo grzecznie zachowywała się w drodze i podczas wizyty u weta. Zasadniczo można ją uznać za kotkę dobrze znoszącą podróże samochodem
No i pierwsze szczepienie za nami! |
|
|
|
|
misiosoft
The Pasiuczers
|
Wysłany: Nie 30 Lis, 2014 08:10
|
|
|
Szarocia była bardzo grzeczna i kochana. a na muffinki polowała Yoko na papierki po muffinkach też |
|
|
|
|
|