|
Fundacja 'Koci Pazur'
Fundacyjne forum kociarzy z Poznania
|
Przesunięty przez: brynia Wto 05 Maj, 2015 19:53 |
Penelopa |
Autor |
Wiadomość |
kikin
|
Wysłany: Wto 17 Mar, 2015 09:33 Penelopa
|
|
|
Penelopa - koteczka trafiła pod skrzydła Fundacji po otrzymanym, pewnego wieczora, zgłoszeniu o kotce "uwięzionej" w pustostanie na budowie przy ul. Obornickiej. Kotka od dwóch dni błąkała się po 5 piętrze budynku przeraźliwie miaucząc i nawołując. Ze znanych tylko sobie powodów nie umiała się stamtąd wydostać. Przerażona. W szpitaliku okazało się, że to zupełnie oswojony, domowy kot. Niemiłosiernie brudny, ale w równym stopniu przylepny, najpewniej czujący się na rękach człowieka. Po wstępnych oględzinach (tak, tak, można jej było bez problemu obejrzeć uszy, zęby, język) wygląda na zdrową i w ogólnie dobrej kondycji. Po przywiezieniu do szpitalika rozglądała się ciekawie i wyglądała na bardzo zadowoloną i spokojną I tak mamy Penelopę
Więcej zdjęć Penelopy - TUTAJ
Imię: Penelopa
Status: przygotowywana do adopcji
Ur.: maj 2014
Odrobaczenie: TAK
Szczepienie: wkrótce
Kastracja: TAK |
_________________ Moje Tymczaski kochane Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta |
Ostatnio zmieniony przez brynia Wto 05 Maj, 2015 19:54, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
|
Morri
|
Wysłany: Wto 17 Mar, 2015 09:57
|
|
|
Penelopa to anioł, nie kot Uwielbia kontakt z człowiekiem i jest go niesamowicie spragniona! Jest przymilna, tulaśna i bardzo, bardzo towarzyska:) Łagodna |
_________________ "(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach." |
|
|
|
|
misiosoft
The Pasiuczers
|
Wysłany: Wto 17 Mar, 2015 10:01
|
|
|
penelopa jest cudowna i tak bardzo garnie do ludzi, gada, zaczepia |
|
|
|
|
Kri
Hip-hop, nigdy bęc!!!
|
Wysłany: Wto 17 Mar, 2015 10:43
|
|
|
Ale ładny pychol |
_________________ :)
Kobiety i koty zawsze będą robić to, co chcą,
a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z tą myślą.
Robert A. Heinlein
http://www.ezopoznan.pl/ |
|
|
|
|
Eva
|
Wysłany: Wto 17 Mar, 2015 10:54
|
|
|
ja się zakochałam w mig! Ona jest tak cudowna, że prawie ją uprowadziłam za pazuchą Kot idealny, piękny! mruczący! przytualśny! cudo |
_________________ nie mogę, Kot na mnie leży. |
|
|
|
|
m_adzik
|
Wysłany: Wto 17 Mar, 2015 15:56
|
|
|
oj tak, wyjątkowa z niej kota! |
|
|
|
|
kikin
|
Wysłany: Czw 26 Mar, 2015 18:15
|
|
|
Panna Penelopa zmieniła lokum. W ciągu kwadransa była u wszystkich na rękach i sprawdziła czy łóżko jest miękkie |
_________________ Moje Tymczaski kochane Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta |
|
|
|
|
Eva
|
Wysłany: Czw 26 Mar, 2015 18:17
|
|
|
|
_________________ nie mogę, Kot na mnie leży. |
|
|
|
|
kikin
|
Wysłany: Czw 26 Mar, 2015 20:02
|
|
|
bawiłam się piórkiem jak szalona
Penelopa jest pierwszym tymczasem, który nie został przez Liliankę osyczany |
|
|
|
|
Lunix
The Pasiuczers
|
Wysłany: Czw 26 Mar, 2015 21:51
|
|
|
kikin napisał/a: | Penelopa jest pierwszym tymczasem, który nie został przez Liliankę osyczany |
jeszcze jej nie oddasz |
_________________ if you want the best seat in the house... move the cat. |
|
|
|
|
kikin
|
Wysłany: Pią 27 Mar, 2015 07:42
|
|
|
Lunix napisał/a: | kikin napisał/a: | Penelopa jest pierwszym tymczasem, który nie został przez Liliankę osyczany |
jeszcze jej nie oddasz |
no, no, no |
|
|
|
|
brynia
TheDżenders ThePasiuczers
|
Wysłany: Pią 10 Kwi, 2015 08:45
|
|
|
Nie ma co jęzora pokazywać, taka cisza tu zapadła jakbyś faktycznie coś knuła |
|
|
Lunix
The Pasiuczers
|
Wysłany: Pią 10 Kwi, 2015 10:22
|
|
|
brynia napisał/a: | Nie ma co jęzora pokazywać, taka cisza tu zapadła jakbyś faktycznie coś knuła |
|
_________________ if you want the best seat in the house... move the cat. |
|
|
|
|
kikin
|
Wysłany: Nie 12 Kwi, 2015 19:52
|
|
|
|
|
|
|
|
kikin
|
Wysłany: Sro 22 Kwi, 2015 21:18
|
|
|
bo każda kobieta ma wiele twarzy
|
|
|
|
|
|
| |
|