Maly i duzy kotek ze Staroleki
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Maly i duzy kotek ze Staroleki
W czwartek udalo mi sie zlapac narazie dwa kotki o ktorych z Ewa rozmawialam. Jeden maly , ale moze miec okolo 2,5 miesiecy i jak zwykle niestety nie wiem czy to on czy ona i duzy , podobno 7 miesiecy, ale narazie nie pozwala sprawdzic plci, osoby od ktorych je wzielam twierdza , ze to kotka. Na jutro umowilam sie na sterylke z wetka, jeszcze dzisiaj potwierdzam. Wygladaja bardzo zdrowo i ladnie. Postaram sie jak najszybciej wstawic zdjecia i zrobic dokladny opis
Imię : Mruczek
Charakter : łagodny, w ogole nie ma w sobie agresji, jeszcze nie wiem jak na inne koty reaguje , ale na ludzi bardzo pozytywnie, bardzo lubi glaskanie i slicznie mruczy
Odrobaczenie : nie
odpchlenie : tak
szczepienie : nie
kastracja : tak
Jak juz bedzie po antybiotykach, to bedzie odpchlony i odrobaczony
Charakter : łagodny, w ogole nie ma w sobie agresji, jeszcze nie wiem jak na inne koty reaguje , ale na ludzi bardzo pozytywnie, bardzo lubi glaskanie i slicznie mruczy
Odrobaczenie : nie
szczepienie : nie
kastracja : tak
Jak juz bedzie po antybiotykach, to bedzie odpchlony i odrobaczony
Ostatnio zmieniony 30 paź 2007, 12:13 przez AgataB, łącznie zmieniany 1 raz.
Imię : Brylka
Charakter : bardzo wesoly, jak widzi czlowieka z daleka to juz mruczy i sie kladzie do glaskania, uwielbia sie bawic, maly lakomczuch
Odrobaczenie : tak
szczepienie : tak
kastracja : nie
w sobote jezeli bedzie wszystko ok, to bedzie mial pierwsze szczepienie
Charakter : bardzo wesoly, jak widzi czlowieka z daleka to juz mruczy i sie kladzie do glaskania, uwielbia sie bawic, maly lakomczuch
Odrobaczenie : tak
szczepienie : tak
kastracja : nie
w sobote jezeli bedzie wszystko ok, to bedzie mial pierwsze szczepienie
Ostatnio zmieniony 30 paź 2007, 12:13 przez AgataB, łącznie zmieniany 1 raz.
- drevni.kocur