Martynka
Moderatorzy: airam, crestwood, Rita, Migotka
Natalka i Martynka są u mnie w DT już od tygodnia -i jaki to cudowny tydzień
Dziewczyny są wyjątkowym duetem, zaaklimatyzowały się u mnie i ze mną w mgnieniu oka. Witają się chętnie z gośćmi i proszą o głaski. Super korzystają z kuwety i drapią tylko drapak
Trzymają się razem ale potrafią też respektować swoją przestrzeń. Często bawią się same, razem biegając za swoimi zabawkami po mieszkaniu. Obie uwielbiają obserwować świat za oknem na parapecie i wylegiwać się na drapaku.
Jaka jest Martynka? Martynka ma wielkie śliczne oczy, które wpatrują się gleeeboko w Ciebie. Wystarczy że ją zawołam a już gdzieś na horyzoncie wychyla się główka z pełnymi ciekawości i uroku oczkami. Jako pierwsza zawsze dzielnie wita mnie przy drzwiach. Jest zwinna, skacze i biega jak na młodą kotkę przystało. Zachęca Natalkę do zabawy. Uwielbia swoje piłeczki i myszki - dużo bawi się sama. Ubiega się o przytulasy i smaczki, często śledzi mnie krok w krok po mieszkaniu. Jest piękna jak Nat ale w stylu uroku który roztapia serducho i pozwala dać kolejnego smaczka
Czekam na dodanie zdjęć do chmury, wstawię tu jak będą

Jaka jest Martynka? Martynka ma wielkie śliczne oczy, które wpatrują się gleeeboko w Ciebie. Wystarczy że ją zawołam a już gdzieś na horyzoncie wychyla się główka z pełnymi ciekawości i uroku oczkami. Jako pierwsza zawsze dzielnie wita mnie przy drzwiach. Jest zwinna, skacze i biega jak na młodą kotkę przystało. Zachęca Natalkę do zabawy. Uwielbia swoje piłeczki i myszki - dużo bawi się sama. Ubiega się o przytulasy i smaczki, często śledzi mnie krok w krok po mieszkaniu. Jest piękna jak Nat ale w stylu uroku który roztapia serducho i pozwala dać kolejnego smaczka

Czekam na dodanie zdjęć do chmury, wstawię tu jak będą

Re: Martynka
Martynka jest aktywną młodą kotką, która kocha obecność człowieka. Zawsze śledzi mnie wzrokiem po pokoju
Fascynują ją często małe rzeczy np. kapiący kran to teraz jej ulubiona rozrywka. Zachęca Natalkę do zabawy i już po chwili biegają razem za piłeczkami. Chętnie wtula się w człowieka, ma w sobie bardzo dużo zaufania do nowo poznanych osób.
Razem z Natalką dbają o siebie nawzajem. Nieraz widzę jak wzajemnie się liżą <3 To super uczucie być spokojnym, że kiedy jesteśmy poza domem, dziewczyny mają siebie nawzajem - niezastąpiony atut!

Razem z Natalką dbają o siebie nawzajem. Nieraz widzę jak wzajemnie się liżą <3 To super uczucie być spokojnym, że kiedy jesteśmy poza domem, dziewczyny mają siebie nawzajem - niezastąpiony atut!