Ankieta adopcyjna
adopcje@kocipazur.org
502 111 279 (pon. i czw. 18-20)
---------------------------------
Poznajcie Harleya. Na drugie ma kochany Bobo, a na trzecie Szajbus do n-tej potęgi. Nie wiem skąd kociaki biorą tę nieskończoną energię ale mogłyby się choć trochę nią podzielić

Historia z młodym miała być trochę inna, bo miał do mnie trafić w miarę szybko z całą rodzinką, czyli dwójką rodzeństwa i mamcią. Warunki łapankowe okazały się jednakże wyjątkowo trudne i do tej pory udało się złapać tylko jego. Nasza wolontariuszka cały czas jednak dzielnie walczy na miejscu i trzymajcie kciuki aby niebawem udało się złapać resztę towarzystwa.
A jak historia się w ogóle zaczęła? To tak naprawdę już lata historii, bo Harley pochodzi ze sławetnego stada Golęcińskiego, które swego czasu zostało pięknie ogarnięte przez naszych wolontariuszy. Pojawiła się jednak niedawno nowa kotka, która wydała na świat 3 małe szajbusy. I jednym z nich jest właśnie Harley. Chcemy otoczyć opieką całą rodzinkę, bo m.in. niedaleko są zaawansowane roboty drogowe, które stwarzają niebezpieczeństwo dla nich wszystkich.
Na ten moment młody przebywa u mnie w garażu, ale jeśli wszystko dobrze pójdzie, niebawem przeprowadzi się do DT z innymi kocimi towarzyszami. Już pięknie oswoił się z człowiekiem więc nie ma na co czekać, szajbusek potrzebuje kociastych do zabaw i nauki.
A skąd to imię? Harley po wypuszczeniu z klatki od razu wsiadł na motocykl i włączył jedynkę