Fibrysek to kocurek ok. 3 miesięczny, czarny z białą plamką pod bródka i białymi "majteczkami".
Został znaleziony na dworze jako maleńkie kocię. Obecnie jest już odchuchany, odkarmiony, odpchlony, odrobaczony i nauczony czystości.
Kocurek jest przekochany, niezwykle przyjacielski i łagodny. Będzie wspaniałym kotem rodzinnym. Nadaje się do domu z małymi dziećmi. Dobrze dogaduje się tez z innymi kotami.
Odpchlenie: Tak
Odrobaczenie: Tak
Szczepienie: Nie
Fibrysek, a raczej już Czarnulek od wczoraj ma już nowy domek Bardzo szybko się zaaklimatyzował i już po 5 minutach biegał po całym mieszkaniu jak by mieszkał tu od zawsze Za nami pierwsza noc, czy to normalne, że prawie wogóle nie spał tylko cały czas mnie budził żeby się bawić, a za to teraz cały czas śpi? Czy można jakoś to przestawić, że w nocy trochę więcej spał a w dzień był "żywszy"?
normalne
troche czasu musi minąć zanim sie przestawi na wasz tryb
przy dwóch kotach jest to prostsze bo sie bawia w nocy ze soba przy jednym trzeba byc cierpliwym, wybawic na noc
a jak bedzie miał rok-dwa to sie wogóle uspokoi
Przepraszam, że długo nie pisałam ale miałam problem z internetem
Czarnulek od razu czuł się jak w domu, w nocy jest już spokojniejszy, ale tylko jak może się wtulić i go głaskam Kupiłam mu różne myszki, piłeczki itp. ale mały urwis woli bawić się zwykłą kulką zrobioną z papieru
No i obiecane fotki, sorrki że tak mało ale bardzo trudno mu zrobić fotkę, Czarnulek jest bardzo ciekawski urwiskiem i nie lubi pozować