3 małe piseki z pracy
Moderatorzy: crestwood, Migotka
3 małe piseki z pracy
Dzisiaj przyszedl do mnie Pan w pracy , ktory jest z administracji i mowi , ze maja 3 male 5 tygodniowe pieski, wszystkie suczki, zdrowe, lekarz je widzial, sa odrobaczone, i prosi o pomoc w adopcji. Jutro chce isc zrobic zdjecia. Czy da rade zeby je powystawiac na allegro i gdzies jeszcze?, a ja zajme sie tymi adopcjami.
Imię : 3 pieski (wszystkie suczki)
Charakter : wszystkie pieski sa zdrowe, kontaktowe, bardzo lubia sie bawic i przytulac, w tym wieku potrzebuja sporo uwagi , wyrosnal raczej na duze psy, poniewaz mama jest wirczorowata i jak na swoj wiek sa wyrosniete, szukaja domu gdzie znajda wiele milosci
Odrobaczenie : tak
odpchlenie : tak
szczepienie : nie
kastracja : nie
Uwagi zdrowotne ( jesli sa jakies ): Zdrowe
Kontakt: Agatab
tel. 600-23-23-68
e-mail: agata@acoptima.pl
Charakter : wszystkie pieski sa zdrowe, kontaktowe, bardzo lubia sie bawic i przytulac, w tym wieku potrzebuja sporo uwagi , wyrosnal raczej na duze psy, poniewaz mama jest wirczorowata i jak na swoj wiek sa wyrosniete, szukaja domu gdzie znajda wiele milosci
Odrobaczenie : tak
odpchlenie : tak
szczepienie : nie
kastracja : nie
Uwagi zdrowotne ( jesli sa jakies ): Zdrowe
Kontakt: Agatab
tel. 600-23-23-68
e-mail: agata@acoptima.pl
- fuerstathos
Niestety caly czas zostal jeden piesek, ale nikt normalny sie nie odezwal, kilku ludzi dzwonilo, ale sie wycofywali. Jakby co to tak samo jak z Timkiem, mozna dorzucic do ogloszenia namiary mojej siostry na czas jak mnie nie bedzie:
Aneta kom. 602730530
mail: aneta@acoptima.pl
Aneta kom. 602730530
mail: aneta@acoptima.pl