"No nie wierzę, po prostu nie mogę w to uwierzyć! Nie wiem jak to się mogło stać! Ostatnio mówiłam o tym, że kocham jeść... w tej kwestii nic się nie zmieniło. Jednakże człowieki stwierdziły, że mam bardzo wysoki cholesterol czy coś takiego i że muszę być na diecie. Powiedziałam "Ok. Zgadzam się. Ostatnio przytyłam i jak teraz będę chwilę na diecie to się przecież nic nie stanie" No i wiecie co

Stało się

Nie wiem jak ale się stało. Jak to usłyszałam to tylko bezradnie rozłożyłam łapki... Wiecie co się stało? Przytyłam! Jestem na diecie, takiej niskotłuszczowej a dziś jak byłam u tego fajnego Pana Doktora to znów mnie zważyli i waże już 3kg.. no bez dwóch gramów, zawsze 2 z przodu

tylko jak ja mogłam tyle przytyć w tak krótkim czasie... ale nic, podobno najważniejsze, że dobrze się czuję i nawet dobrze podobno, że lubię i chcę broić

Śmieszny Pan znów ukłuł mnie czymś metalowym, i znów to coś czerwone ze mnie leciało i pobrudziło mi moje śliczne białe skarpetki... Nie byłam zła, bo za chwilę została ona ładnie umyta

i chyba musiałam być grzeczna!

bo Pan doktor bransoletką, tylko zrozumieć nie mogę dlaczego akurat niebieską, moim zdaniem nie pasuje o mnie ale kto w dzisiejszym świecie zrozumie tą modę

"

"friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly"