Kwiatowe Maluchy

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
moorland

Post autor: moorland »

No ale ja mam koktajlowe :wink:

A moj facet robi takie naturalne drapaczki, za odpowiednia kwotę wszystko da sie zrobic :twisted:
Awatar użytkownika
kiniek

Post autor: kiniek »

hanna pisze:
moorland pisze:Tam gdzie moje 25 drzewek pomidorów- na ziemi mam tez paprykę, fasolkę, dynię, tykwy, maliny, cytrynę i cały ogródek ziołowy i wszystko sie mieści i jeszcze tyleee miejsca na maluchy zostało jak widać...a jaka to radość dla takiego kotka wysiusiac sie w bazylię czy róże
Jessssssssssooo to ile ma ten balkon :?: :?: :?:
Ja mam ogród 1200 m i tylko 19 pomidorów :hm:
moorland ma mikropomidory, nie to co moje krzaczory (też koktajlowe, ale w 6 odmianach włączając w to odmianę z nieograniczonym wzrostem krzaka) ::
ale i tak balkon zaskakująco mały jak na taką ilość gatunków. Co dziwniejsze na tym mikrobalkonie zdarzało nam się kociaka zgubić w trakcie zdjęć :lol:

edit: taka ciekawostka - do mączlika i mszycy dołączyły jeszcze mrówki i jak tu mieć warzywa na własnej piersi wychodowane? :zly2:
Ostatnio zmieniony 05 lip 2014, 23:18 przez kiniek, łącznie zmieniany 1 raz.
"Pies: karmią mnie, kochają, troszczą się o mnie - są bogami!
Kot: karmią mnie, kochają, troszczą się o mnie - jestem bogiem!"
Awatar użytkownika
hanna

Post autor: hanna »

Moorland zapraszam wiosną na mój ogród :lol:
Sara
Awatar użytkownika
moorland

Oj tam mikro balkon, ma ponad 6 m długości to nie taki znowu mikro. Taki metraz to dla kilogramowego kwiatka prawie jak jungla. Swoją droga, na prawdę sie dziwie, ze te kwiatki nie zrobiły sobie krzywdy na ulicy. Wlasnie je niancze w tej chwili, bo Monika wyjechała ma weekend i jeden siedzi w misce z woda (Irys ) bo wpadł i stwierdził, ze chyba mu sie tak podoba, Prymula buja sie na praniu, na suszarce, Stokrotka chodzi na ramie od obrazu, a Różyczka utknęła w pudle od maszyny do szycia i walczy dzielnie, bo wstrętna maszyna trzyma jej pupkę, dam jej jeszcze szanse, zeby sie wycofać a nie cisnął do przodu :roll: moze wpadnie sama na to. Brakuje piątego zeby zwisal z lampy... Ja nie wiem jak my sobie radziliśmy z piątka Hobbitow :twisted:
come-here

Post autor: come-here »

Kwiatowe Maluchy mają się bardzo dobrze. Są jak elektrownia, wszędzie jest Ich pełno, także codziennie obserwuję ten "tupot małych stóp". Irysek, puchata kulka odkrył już nową zabawę- biegi wyścigowe przez wszystkie pokoje mieszkania. Jest zadziorny i ciekawski, wydaje się, że Jego minka mówi: "To co siostry, co będziemy robić teraz?". Prymulka zawsze lubiła się przytulać, ale teraz zrobił się z Niej miziak nad miziaki. Uważajcie jednak - w każdej chwili może opuścić kolana po to, aby dołączyć do harców z siostrami i bratem. Zadziorna Róża polubiła ostatnio dwukolorowy tunel- nie dość, że można wchodzić do środka, to jeszcze szeleści- czego więcej potrzeba do szczęścia? Stokrotka natomiast, jak na damę przystało, właśnie wygrzewa się w promieniach popołudniowego słońca.

Maluchy zostały dziś odwiedzone przez ciocię kat, po kilku sekundach od poznania ruszyły do zabawy, czym skradły serce cioci :)
Awatar użytkownika
Kri
Kontakt:

Post autor: Kri »

Foty! Foty!! Foty!!!
:)
Kobiety i koty zawsze będą robić to, co chcą,
a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z tą myślą.

Robert A. Heinlein

http://www.ezopoznan.pl/
Awatar użytkownika
kat

Post autor: kat »

To prawda - Maluchy są boskie!!! :P
A Prymulka to jest naprawdę miziak nad miziaki.
Po 10 sekundach od mojego przyjścia już się do mnie przytulała :)
Awatar użytkownika
Asia_B

Post autor: Asia_B »

Jestem przeszczęśliwa, że tak rosną pod wspaniałą opieką :)
Dzięki serdeczne :jebanewalentynki:
Do zobaczenia Aniele
Awatar użytkownika
moorland

nowe zdjęcia małych kwiatuszków, aż wstyd je tu wstawiać po sesji cioci Kingi, ale jak mus to mus, w sumie maluchy się nie zmieniły, może przybyło im tylko ze 100-200 gram i + 1000 na bieżniku :twisted: bo energiczne są niesamowicie, ale ogólnie należą do najgrzeczniejszych kociaków, które miałyśmy pod opieką, zawsze kuwetkują, nawet się czasem słuchają, a jak już się potrząśnie workiem z suchą karmą, to są totalnie spacyfikowane i od razu przy nodze :: Dzisiaj były pierwszy raz zaszczepione, bo już raczej dobiły tego zacnego wieku 8 tygodni.

Ale mają jeszcze tylko tydzień żeby się sobą nacieszyć w tym gronie, maluch są na tyle duże, że zostaną odłączone od kociej mamy i rozparcelowane po docelowych domach tymczasowych.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
monka

Post autor: monka »

Boże, jakie one są cudowne :love: Napatrzeć się nie można.... Irys to jest naprawdę jeden z najpiękniejszych czarnych kotów, które widziałam!
Awatar użytkownika
moorland

no to jest taki nasz ulubieniec :wink: rodzynek. Charakter też ma chyba najfajniejszy z całej czwórki, dziewczynom oczywiście też niczego nie brakuje, ale on jest przebojowy ponad miarę
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

piękne Maluchy :love:
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Awatar użytkownika
Asia_B

Post autor: Asia_B »

Są ĆLICZNE :)

I że jak?? nie ma kolejki zakochanych chętnych??
Do zobaczenia Aniele
Awatar użytkownika
Kri
Kontakt:

Post autor: Kri »

Fajoskie, do kogo pojadą?
:)
Kobiety i koty zawsze będą robić to, co chcą,
a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z tą myślą.

Robert A. Heinlein

http://www.ezopoznan.pl/
Awatar użytkownika
moorland

Kri pisze:Fajoskie, do kogo pojadą?
do Ciebie, nie wiesz jeszcze? ::
ODPOWIEDZ