Bastet

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
Kurciak

Post autor: Kurciak »

Kto zgadnie kto lizał dziś Flokusia po główce?:) I kto ugniatał plecy opiekunki?:) TAAAKKKK!!!! Bastet!!!! :love: :love: :love: :love: a pomyśleć, że jeszcze nie dawno ten sam kotek chował się w najciemniejszych zakamarkach mieszkania!

Obrazek

Obrazek
"friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly"
Awatar użytkownika
kat

Post autor: kat »

Słodki ma ten pycholek :)
Awatar użytkownika
MandM

Post autor: MandM »

Jaka ona jest piękna :love: :serce: fajnie, że się tak otwiera :wink:
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

:good: Bastet tak trzymać!
Awatar użytkownika
marinella

Post autor: marinella »

Kurciak ma tyle ciepła w sobie że to oczywiste ::

a co Flokuś na te pieszczoty ?
Obrazek
Kurciak

a co Flokuś na te pieszczoty ?
A Flokuś to chyba myśli i wyobraża sobie, że coś wiecej będzie z tego. Jak to facet, pieszczot niet ale bzyku bzyk to chetnie.
"friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly"
Kurciak

sialalalala... wszem i wobec mogę powiedzieć, że Bastet może iść do domu z innym kotkiem :: :: :: :: :: :: Wczorajszy incydent z lizaniem FLokusia nie był odosobnioby, bowiem Bastet dziś, ponownie trzymając Flokusia łapkami lizała mu główkę :love: chłopak był zdezorientowany ale nie protestował ::s
Kurciak

Bastet ostatnio opanowała wszystkie kartoniki jakie mamy w domu:) są one jej ulubionym miejscem do wszelkiego rodzaju aktywności! W nich na pierwszym miejscu jest spanie!!! :twisted: Bo Bastet budzi się do życia po zgaszeniu świateł! Rano,kiedy stwierdza, że człowieki śpią za dużo to biega sobie po nich :: :: :: cuuuudna jest!!! :jebanewalentynki: Bastet
Awatar użytkownika
monka

Post autor: monka »

Kurciak pisze:sialalalala... wszem i wobec mogę powiedzieć, że Bastet może iść do domu z innym kotkiem :: :: :: :: :: :: Wczorajszy incydent z lizaniem FLokusia nie był odosobnioby, bowiem Bastet dziś, ponownie trzymając Flokusia łapkami lizała mu główkę :love: chłopak był zdezorientowany ale nie protestował ::s

jaka kochana!! :love:
Awatar użytkownika
kat

Post autor: kat »

Super się czyta takie posty wiedząc jak było na początku.
Kurciak, dobra robota :good:
Kurciak

Od wczoraj jest u nas Barton i z tej okazji Bastet zaszczyca na odgłosami jakich u niej nigdy nie słyszałam. To syknie, to burknie jak nie Bastet :: bynajmniej wiem, że potrafi się odezwac :D Póki co nie okazuje wielkiej sympatii nowemu koledze ale agresji również nie ma:) ale na nas też ma foszka i nie chce się przytulać, jeszcze się stęskni :twisted:

A śpię sobie tak

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Claudia

Post autor: Claudia »

Jaka cudowna :love:
Kurciak

Nigdy nie przypuszczałabym, że Bastet będzie fukać na nowego kotka. Jak przyszedł do nas Barton na urlop to byliśmy w szoku. Malutka przez pierwsze dwa dni ciągle burczała i syczała na nowego kolegę, ewidentnie była o niego zazdrosna a na nas obrażona. Przez te dwa dni Bastet wydała tyle dźwięków ilu nie wydała przez cały pobyt w DT. O ile na codzień jest to baaaardzo cichy kotek to w "te" dni nie poznawaliśmy jej. Ale jak to Bastet z każdym znajdzie wspólny koci język :D Właśnie teraz buszuje wraz z Bartonem po szafach i drapakach :twisted: Bastet zdaje się być kotem, którego się lubi. Czy to człowiek czy to kot:) nie można jej nie lubić, nie kochać :jebanewalentynki:

Obrazek

Jestem taaaakkkkaaa groźna :twisted:

Obrazek
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

ja też love Bastet :jebanewalentynki:
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Kurciak

kto zgadnie kogo dziś Bastet lizała po futerku? :love:
ODPOWIEDZ