Bastet

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

Bartona? ::
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Kurciak

Post autor: Kurciak »

kikin pisze:Bartona? ::

i Brawo dla tej Pani!!! Pierwsza i to poprawna odpowiedź!!!! :ok: :ok: :ok:
"friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly"
Awatar użytkownika
kikin

Obrazek
Awatar użytkownika
hanna

Post autor: hanna »

A ja też wiedziałam :cry: ,ale nie zdążyłam :cry:
Sara
Kurciak

https://www.youtube.com/watch?v=3i9LjnoWZxg

Bastet myje nie tylko siebie :love:
"friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly"
Awatar użytkownika
misiosoft

Post autor: misiosoft »

:D
Kurciak

podczas naszego wyjazdu do Bastet przychodziła ciocia Karolina, był to świetny przykład na to jak bardzo Bastet się otworzyła. Jeszcze do niedawna dziewczynka unikała jakichkolwiek styczności z obcym człowiekiem, dźwięk domofonu był jednoznaczny ze schowaniem się Bastet za lodowką, a tu nagle niespodziewanka! Bastet przy wizytach wychodziła, przychodziła się pobawić i bagatela sama chciała się głaskać obcej osobie!!! Jestem dumną "mama" :: dziś przy wizycie Karoliny Bastet całkowicie pewnie chodziła po mieszkaniu i widać było, że jest zrelaksowana. Malutka dalej jest płochliwa, być może taka natura, ale widać,że kotek kocha koty i ludzi a jak ludziów nie ma to i tęsknić zaczyna!
Awatar użytkownika
Morri

Post autor: Morri »

:good:
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Kurciak

Bastet piórkowo :D tylko już nie w wadze piórkowej ::

Obrazek

moje,moje! Nie oddam!!!
Obrazek
Awatar użytkownika
kotekmamrotek

Post autor: kotekmamrotek »

ale misia się z niej zrobiła:))))
Kurciak

Wczoraj byli u nas goście, najpierw kolega z 3letnim dzieckiem, później koleżanka. Bastet jak to Bastet przy wizycie dziecka schowała się za szafę, dopiero później gdy została tam ujawniona poszła do swojej kryjówki. Inaczej się rzecz miała jak dzicko poszło i była koleżanka! Normalnie przeżyłam szok :shock: :shock: :shock: Bastet chodziła sobie jak gdyby nikogo nie było (koleżanka była u mnie pierwszy raz) potem ślicznie bawiła się z nią piórkiem a na koniec poszła do niej na głaski, sama! aż brak mi słów, jestem dumna z dziewczynki!!!! :D :D :D :D :D
Awatar użytkownika
Morri

Post autor: Morri »

dobra robota :good:
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Kurciak

Zagadka na dziś: kto ma dobre wyniki badań krwi? :: (pomimo stosowania normalnej karmy)
Awatar użytkownika
kikin

:banan: Bastet ::
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Kurciak

Dokładnie tak!:) W piatek byliśmy na pobraniu krewki po miesiecznej przerwie w trakcie której Bastet była na karmie bytowej z lekką domieszką dla trzustkowców. Martwiłyśmy się tymi badaniami ale wczorajsze wyniki okazały się być bardzo zadowalające :: Cholesterol Niuni nadal podwyższony ale jest do akceptacji od ostatnich badań nawet nieco spadł :: reszta wyników prawie że wzorcowa tylko się cieszyć pozostaje :aniolek: Ale jak na prawdziwą kobitkę przystało dieta wzbogacona o błonnik jest jak najbardziej wskazana :twisted: A Bastet wagę trzyma a ta jest już baaardzo zadowalająca jak dla niej wręcz idealna całe 3,4kg :: :: Pan Doktor byl bardzo zadowolony z wyglądu Bastet i jest zachowania. Tylko brać i KOCHAĆ :love:
ODPOWIEDZ