Mija
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Super 

Kobiety i koty zawsze będą robić to, co chcą,
a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z tą myślą.
Robert A. Heinlein
http://www.ezopoznan.pl/
A my wczoraj pojechałyśmy do weta na odrobaczenie i luknięcie w oczko, bo od 2 dzionków mruga nim... i to nie mruga do mnie!
Lekarka niestety nic tam nie widziała, bo trochę zaczerwienione było, dosłałyśmy 2 zastrzyki w karczek i 2 opok.kropelek - działamy...
Jakby co, wykluczyliśmy koci katar czy inne dziadostwo,,, kolejna wizyta w sob.
Poza tym młoda ma apetyt, mleko mogłaby litrami pić, więc niedługo czas postawić 2 kolejne kuwety specjalnie dla niej:):) ...jak każdy mały kociak uwielbia myszki, kuleczki, piórka , w nagrodę za dzielne zachowanie u weta dostała kolejna zabaweczkę , z którą ganiała przez pól nocy...
Lekarka niestety nic tam nie widziała, bo trochę zaczerwienione było, dosłałyśmy 2 zastrzyki w karczek i 2 opok.kropelek - działamy...
Jakby co, wykluczyliśmy koci katar czy inne dziadostwo,,, kolejna wizyta w sob.
Poza tym młoda ma apetyt, mleko mogłaby litrami pić, więc niedługo czas postawić 2 kolejne kuwety specjalnie dla niej:):) ...jak każdy mały kociak uwielbia myszki, kuleczki, piórka , w nagrodę za dzielne zachowanie u weta dostała kolejna zabaweczkę , z którą ganiała przez pól nocy...
Oczko po 2 dniowym przyjmowaniu antybiotyku, polepsza się, już tak nie mruga do mnie , więc chyba straciłam na atrakcyjności w jej oczach:):):)
Poza tym, w nocy pcha się do wyrka i mruczy....
W dzień niestety taka sympatia mnie nie darzy :)jak mnie widzi wie, że będzie kropelkowanie - co raczej do wymarzonych rzeczy nie należy:):)
Poza tym, w nocy pcha się do wyrka i mruczy....
W dzień niestety taka sympatia mnie nie darzy :)jak mnie widzi wie, że będzie kropelkowanie - co raczej do wymarzonych rzeczy nie należy:):)