Koka

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

Awatar użytkownika
sabatek

Post autor: sabatek »

Ulubionym miejscem Koki od jakiegos czasu jest łóżko i to najlepiej w nogach. Wczoraj nafukała na Ottona jak chciał zająć jej miejsce :D. Poza tym wszystko u niej w porządku, rosnie jak na drożdżach, z mniej fajnych wiadomości w oczyskach pojawiły się zielone śpiochy. Mała dostała krople i wyglada to zdecydowanie lepiej. Jak wszystko dobrze pójdzie to jedziemy w przyszłym tygodniu na szczepienie.
Awatar użytkownika
sabatek

Z oczkami już wszystko w porządku. W czwartek byliśmy na szczepieniu co się Koce wybitnie nie podobało. Dawała o tym znać głośno i wyraźnie. Dziewczyna robi się coraz bardziej charakterna ostatnio oberwało mi się za obcięcie pazurów :twisted: i chyba jednak będę to robić jak będzie spała. O normalnym położeniu się do łóżka to możemy już zapomnieć i trzeba walczyć o swoje miejsce :P
Awatar użytkownika
monka

Post autor: monka »

sabatek pisze:O normalnym położeniu się do łóżka to możemy już zapomnieć i trzeba walczyć o swoje miejsce :P

Haha rozłożyło mnie to, szczególnie jeśliby to sobie wyobrazić :D :lol: :rotfl:
Awatar użytkownika
sabatek

Tak wygląda nasze łóżko ::
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Koka i Otton
Obrazek
Awatar użytkownika
kotekmamrotek

Post autor: kotekmamrotek »

to Koka?
Awatar użytkownika
sabatek

Tak :)
I jeszcze jej cudne łapki
Obrazek
Awatar użytkownika
sabatek

U Koki na razie bez zmian. Ostatnio jej ulubioną zabawą jest podgryzanie mojego nosa. Pakuje się na biurko i przeszkadza w pisaniu pracy. Poza tym jest bardzo oczytanym kotem, zdążyła się zapoznać z dużą ilością artykułów :) I starannie pomaga je selekcjonować roznosząc po całym pokoju :eee: A gdy znudzi jej się praca naukowa to zawsze może poganiać za kocią trójcą i też jest wesoło ::
Awatar użytkownika
misiosoft

Post autor: misiosoft »

sabatek pisze:U Koki na razie bez zmian. Ostatnio jej ulubioną zabawą jest podgryzanie mojego nosa. Pakuje się na biurko i przeszkadza w pisaniu pracy. Poza tym jest bardzo oczytanym kotem, zdążyła się zapoznać z dużą ilością artykułów :) I starannie pomaga je selekcjonować roznosząc po całym pokoju :eee: A gdy znudzi jej się praca naukowa to zawsze może poganiać za kocią trójcą i też jest wesoło ::
:wink:
Awatar użytkownika
sabatek

Koka robi się coraz bardziej miziasta. Nawet częściej zamienia swoje miejsce w nogach na moją klatkę piersiową i domaga się miziania za uchem :D . Jak na małego kociaka przystało przetacza się jak mały huragan po mieszkaniu. Ze zdrowiem wszystko w porządku chociaż ostatnio pojawiły się robale i trzeba było odrobaczyć gromadkę.

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
sabatek

U Koki też bez zmian, chociaż ostatnio zaczęła się lepiej dogadywać z rezydentkami i już tak na nią nie furczą :) Mała to wulkan energii i z każdym dniem staje coraz bardziej domagającym się pieszczot miziakiem :P
Awatar użytkownika
sabatek

Misiuna jest nadal kochana więc co mam się uzewnętrzniać.
Awatar użytkownika
sabatek

Powiedziałabym, że bardzo kochana zwłaszcza jej ulubionym sposobem na okazywanie uczuć ludziowi jest podgryzanie go w place u stóp :) Koka rośnie nam na śliczną kocicę, jeszcze trochę to wybierzemy się z nią do weta bo skończyła już 6 miesięcy. Właśnie patrzy się na mnie swoimi zielonymi ślepkami i grzeje zadek na kaloryferze.
Awatar użytkownika
sabatek

Kilka zdjęć księżniczki
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
sabatek

Aktualne zdjęcia naszej słodkiej pumy :)
Obrazek
Obrazek

Księżniczka ostatnio przesiaduje często na parapecie i wyłapuje ciepłe promienie słońca, obyło się bez kłótni i dzieli parapet z naszą rezydentka :) Paskuda zasmakowała ostatnio w spaghetti i musiałam ja ganiać bo podkradała mi makaron :twisted:
Awatar użytkownika
Cynamon

Post autor: Cynamon »

Zdjęcie z łapka w stylu "żadnych zdjęć" :twisted: jest rewelacyjne :cool:
Nie mogę się nadziwić dlaczego jeszcze nikt nie wziął tak wspaniałych dwupaków :?:
Jakbym chciała przestać tymczasować od razu brałabym, może nawet dwa czarne :: :aniolek:
ODPOWIEDZ