Dakota
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Dakota przychodzi na mizianki i pięknie mruczy
mówię Wam przy swoim własnym osobistym człowieku rozkwitnie
może nawet wyprzedzi Alaskę 

Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta

Dziewczęta spakowane i gotowe do drogi
sama nie wiem czy bardziej się cieszę, czy bardziej będę tęsknić

sama nie wiem czy bardziej się cieszę, czy bardziej będę tęsknić

Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta

Dziewczynki w nowym domu od wczorajszego wieczora

Powiem Wam w tajemnicy

Dakota bez żadnego problemu dała się zanieść Pańci na swoje włości, a tam czekał i drapak i karton i inne atrakcje

będzie Dakota szczęśliwa

Rezydentka - (przepiękna

Wspaniały dom, wspaniali ludzie i zwierzęta - lepiej dziewczynki nie mogły trafić

Moje Tymczaski kochane

wieści z DS
Wyjątkowe obie. Alaska zwiedza caaały dom od 4.00 z przerwami na drzemkę i jedzonko. Wejdzie wszędzie i wszystko ją interesuje , Zosia posłusznie chodzi za swoją kotką i pilnuje aby była bezpieczna:) Dakota nieco spokojniej , ale również poznaje nowe miejsce. Jednak najbardziej podoba jej się pokój Dominiki i do niej też wycofuje się gdy czuje się niepewnie. Z psem nie gadają:) choć Alaska próbowała i barankiem zaczepiła Muffę, ale ten stchórzył i zwiał. W ogóle Alaska jest bardzo odważna:) Dakota naśladuje siostrę w niektórych "wyprawach" , ale do pewnego momentu . Chyba się dziewczyny polubiły
ludzkie i kocie
kotki chętnie jedzą , z kuwety korzystają - pięknie nauczone
pozdrawiamy
Dakota i jej nowy drapak

Wyjątkowe obie. Alaska zwiedza caaały dom od 4.00 z przerwami na drzemkę i jedzonko. Wejdzie wszędzie i wszystko ją interesuje , Zosia posłusznie chodzi za swoją kotką i pilnuje aby była bezpieczna:) Dakota nieco spokojniej , ale również poznaje nowe miejsce. Jednak najbardziej podoba jej się pokój Dominiki i do niej też wycofuje się gdy czuje się niepewnie. Z psem nie gadają:) choć Alaska próbowała i barankiem zaczepiła Muffę, ale ten stchórzył i zwiał. W ogóle Alaska jest bardzo odważna:) Dakota naśladuje siostrę w niektórych "wyprawach" , ale do pewnego momentu . Chyba się dziewczyny polubiły

Dakota i jej nowy drapak

Moje Tymczaski kochane

też go kochammarinella pisze:kikin pisze: barankiem zaczepiła Muffę, ale ten stchórzył i zwiał.![]()
![]()
![]()
ja się w nim zakochałam od pierwszego wejrzenia i poślinienia

Moje Tymczaski kochane

"17:30 - niedziela - mamy 3 kotki i 1 psa... Cisza, spokój: kociaki śpią... pies śpi... Maruszka ukryta przed wszędobylską Alaską... Śpi, jest gut. Dakota wybrała sobie miejsce w szafie, u Dominiki, Alaska - kolana Zosi lub kosz na "wysokościach". Maruszka gdy widzi małe - puszy się, wydaje dźwięk jakiego nigdy nie słyszeliśmy u niej (coś jakby syrena z tłumikiem

Moje Tymczaski kochane