Dzieciaki spod Opery

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
misiosoft

Post autor: misiosoft »

zdjęcie nr 1 - czarno to widzę ;)
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

widziałam chłopaków na żywo :: :: :: oni istnieją :diabel: :lol:
Awatar użytkownika
MandM

Post autor: MandM »

Jak Basik pięknie wyszedł na zdjęciu numer 1 :: urosły chłopaki jak na drożdżach ale skoro fasolką pędzone to nie ma co się dziwić :: Sopranek też jest już taki :wink: wysokością dorównuje rezydentom ale mam wrażenie że od niektórych jest lekko szerszy :cool: dawno nas nie było bo dni nam lecą jak szalone ostatnio :shock: a Sopranek coraz odważniejszy i coraz ciekawszy :wink: ciekawi go wszystko co jem i prawie wszystko co robię. Skoro już się tak nie boi to śmiało może obserwować. Mieliśmy nadzieję że ktoś się w nim zakocha i zechce poznać po ostatnich akcjach ale jednak nikt się nie odezwał :( a szkoda bo pieszczoch z niego straszny :love: ale rogi też ostatnio pokazuje i zaczepia oraz podgryza naszą kotkę z którą lubi się bawić.
Awatar użytkownika
Morri

Post autor: Morri »

To Soprankowi się odmieniło? :roll: chyba nie nadążam :roll:
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Awatar użytkownika
MandM

Szczerze mówiąc to ja też za nim nie nadążam :hmm: Chyba będziemy go reklamować jako kota zagadkę :shock: on potrafi np. się czegoś przestraszyć i siedzieć tydzień pod tapczanem po czym któregoś dnia normalnie wyjść i bawić się na całego i przychodzić po głaskanie :roll:
Awatar użytkownika
MandM

Mija dzień za dniem... i tak już ponad rok :wink: Jeszcze rok temu nie wierzyłam, że tak mała strachliwa kulka kiedyś da się dotknąć a dzisiaj...? Sam przychodzi na miziaki :: Najbardziej słodki jest gdy stoję a on przyjdzie pod moje nogi stanie nieruchomo i lekko wytęży grzbiecik i czeka czy go pogłaszczę. A jak nie reaguję to lekko spogląda w górę. Ale zawsze ustawia się głową w kierunku ucieczki :: Kot zdecydowanie dziwny, bardziej przypodłogowy niż alpinista. Do kochania i miziania ale nie do rozumienia :wink:
Awatar użytkownika
kat

Post autor: kat »

Do rozumienia, tylko w innej logice ;)
filo

Post autor: filo »

Czasami się zastanawiam, czy Basik nie powinien być jedynakiem. Bo on zawsze jest ostatni w stadzie. Teraz nawet kociaki zabierają mu miskę. Chciałby się pobawić, ale stoi i się patrzy, bo inni się bawią, a wędka chwilowo jedna.
Tylko to kompletnie nierealne. Nikt nie weźmie dość zamkniętego w sobie czarnego kocura.
filo

Dlaczego Tenora nazywam Norkiem? Bo on sobie wszędzie znajdzie norkę. Nawet na krześle.
Obrazek
Awatar użytkownika
MandM

Sopranek i jego weekendowe lenistwo :: co prawda zeszło weekendowe ale co jak co to wypoczyać on lubi :wink:
Obrazek
Soprankowy nosek :cool:
Obrazek
A tu Sopranek i rezydent, którego Sopranek przez większość czasu męczy swoją osobą ::
Obrazek
filo

Napiszę Wam, co zrobił Basik, bo jakbym zapytała, to i tak nikt by nie zgadł.

Basik wskoczył do mnie do łóżka i zaczął mruczek i ugniatać. Trwało to kilka minut. :shock:
Awatar użytkownika
Morri

Post autor: Morri »

:banan:
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Awatar użytkownika
MandM

Super :pijaki:
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

filo pisze:Napiszę Wam, co zrobił Basik, bo jakbym zapytała, to i tak nikt by nie zgadł.

Basik wskoczył do mnie do łóżka i zaczął mruczek i ugniatać. Trwało to kilka minut. :shock:

:shock: :shock: tak sam z siebie? :shock: :shock:
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Awatar użytkownika
MandM

Cały czas potwierdza się moja teoria, że Sopran nie nadaje się do domu z dziećmi :roll:
Po pierwsze nie lubi jak ludzie szybko się przemieszczają po mieszkaniu :roll:
Po drugie nie lubi piskliwych głosów... No i jak np. ja tylko podniosę głos, to on od razu biegnie się schować. Oczywiście teraz już szybko wychodzi :wink: ale niechęć do podniesionych i piskliwych głosów jest.
I jest z niego ciepłolubny kotek :cool: drapak na którym śpi ma przy kaloryferze rozkręconym na 5 i ani troszkę mu to nie przeszkadza :cool: poza tym teraz moja ciepła kołdra jest oczywiście najlepsza do spania :: nawet teraz słodko zasypia na końcu łóżka :wink:
ODPOWIEDZ