to super wieści

gdzieś mi się zawieruszyłafuerstathos pisze: proszę odesłać wypełnioną ankietę - wiesz, gdzie ją znaleźć![]()

Moderatorzy: crestwood, Migotka
Wy mnie tu macie po głowie bić, a nie ankiety adopcyjne podsuwaćAnia Z pisze:ja juz wysyłam mam pod ręka
szkoda, edukacji nigdy nie za wielefuerstathos pisze:Macica wyglądała strasznieNormalnie nadaje się na zdjęcia "edukacyjne" (ale nie fotografowałam).
oj miała...fuerstathos pisze:Nieskromnie dodam, że dziewczyna miała szczęście, że pokazała mi się na oczy![]()
fuerstathos pisze:Jutro kolej BolkaStan jej jest również dość poważny, prosimy o kciuki.
bo i nawet nie wolno Tobie być skromną, miała kocica szczęście i jej maluszki też,drevni.kocur pisze:oj miała...fuerstathos pisze:Nieskromnie dodam, że dziewczyna miała szczęście, że pokazała mi się na oczy![]()
to ja też bardzo mocnodrevni.kocur pisze:fuerstathos pisze:Jutro kolej BolkaStan jej jest również dość poważny, prosimy o kciuki.
![]()
![]()
Ania Z pisze:bo i nawet nie wolno Tobie być skromną, miała kocica szczęście i jej maluszki też,drevni.kocur pisze:oj miała...fuerstathos pisze:Nieskromnie dodam, że dziewczyna miała szczęście, że pokazała mi się na oczy![]()
![]()