Alaska
Moderatorzy: crestwood, Migotka

Dziewczynki w nowym domu od wczorajszego wieczora

Dla Alaski przygotowano posłanko przy oknie z widokiem

Rezydentka - (przepiękna

Wspaniały dom, wspaniali ludzie i zwierzęta - lepiej dziewczynki nie mogły trafić

Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta

- kotekmamrotek
wieści z DS
Wyjątkowe obie. Alaska zwiedza caaały dom od 4.00 z przerwami na drzemkę i jedzonko. Wejdzie wszędzie i wszystko ją interesuje , Zosia posłusznie chodzi za swoją kotką i pilnuje aby była bezpieczna:) Dakota nieco spokojniej , ale również poznaje nowe miejsce. Jednak najbardziej podoba jej się pokój Dominiki i do niej też wycofuje się gdy czuje się niepewnie. Z psem nie gadają:) choć Alaska próbowała i barankiem zaczepiła Muffę, ale ten stchórzył i zwiał. W ogóle Alaska jest bardzo odważna:) Dakota naśladuje siostrę w niektórych "wyprawach" , ale do pewnego momentu . Chyba się dziewczyny polubiły
ludzkie i kocie
kotki chętnie jedzą , z kuwety korzystają - pięknie nauczone
pozdrawiamy

proszę spójrzcie jak przygotowała się Zosia na przybycie Alaski
i profesjonalny domek

Wyjątkowe obie. Alaska zwiedza caaały dom od 4.00 z przerwami na drzemkę i jedzonko. Wejdzie wszędzie i wszystko ją interesuje , Zosia posłusznie chodzi za swoją kotką i pilnuje aby była bezpieczna:) Dakota nieco spokojniej , ale również poznaje nowe miejsce. Jednak najbardziej podoba jej się pokój Dominiki i do niej też wycofuje się gdy czuje się niepewnie. Z psem nie gadają:) choć Alaska próbowała i barankiem zaczepiła Muffę, ale ten stchórzył i zwiał. W ogóle Alaska jest bardzo odważna:) Dakota naśladuje siostrę w niektórych "wyprawach" , ale do pewnego momentu . Chyba się dziewczyny polubiły

proszę spójrzcie jak przygotowała się Zosia na przybycie Alaski

i profesjonalny domek

Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta

o pięknej Rezydentce nie mam jeszcze wieścimarinella pisze:A jak się trzyma piękna rezydentka ?

Moje Tymczaski kochane

"17:30 - niedziela - mamy 3 kotki i 1 psa... Cisza, spokój: kociaki śpią... pies śpi... Maruszka ukryta przed wszędobylską Alaską... Śpi, jest gut. Dakota wybrała sobie miejsce w szafie, u Dominiki, Alaska - kolana Zosi lub kosz na "wysokościach". Maruszka gdy widzi małe - puszy się, wydaje dźwięk jakiego nigdy nie słyszeliśmy u niej (coś jakby syrena z tłumikiem

Moje Tymczaski kochane

nowe wieści z Domu Stałego Dziewczynek
"Dziewczyny są super:) bawią się razem ( dobrze , że są we dwie:) Zaczepiają Marę , rozdają całuski, miziaki ... Jedzą góry jedzenia , odpoczywają ,śpią i znów szaleją...trochę kaszlały i psikały ,ale dostały tran i biostyminę i jest dobrze:) pozdrawiamy cieplutko"

Alaska gra ze swoją Pańcią

Alaska robi porządek w szafie

co tam ciekawego przynieśliście

mniam, mniam, mniam kurczaczek

"Dziewczyny są super:) bawią się razem ( dobrze , że są we dwie:) Zaczepiają Marę , rozdają całuski, miziaki ... Jedzą góry jedzenia , odpoczywają ,śpią i znów szaleją...trochę kaszlały i psikały ,ale dostały tran i biostyminę i jest dobrze:) pozdrawiamy cieplutko"

Alaska gra ze swoją Pańcią

Alaska robi porządek w szafie

co tam ciekawego przynieśliście

mniam, mniam, mniam kurczaczek

Moje Tymczaski kochane