Wczoraj jak po raz pierwszy rzuciłam Damiankowi różową myszkę, to uciekła do klatki - widocznie takie coś w naturze nie występuje Dziś się nią bawi jak kociak
drevni.kocur pisze:szczerze mówiąc, to mi się bardziej bolek podoba
No cóż... kwestia gustu Ale muszę przyznać, że tej jej złote przebłyski robią wrażenie. I ma taką samą kreskę na głowie jak Wiśnia, tylko że z drugiej strony czaszki
Jakby co, to naprawdę niewiele potrzeba, aby była Twoja
Nie umiem zrobić Bolkowi zdjęć Na wszystkich wygląda okropnie, albo są ciemne i nic nie widać, albo przepalone lampą, Bolek zawsze przymknie oczy i wygląda jak potwór, a mój aparat wcale nie chce na niej złapać ostrości
Dziś wreszcie uprzątnę pokój, rozłożymy biały dywan - może na nim coś się da pstryknąć.
drevni.kocur pisze:To co, kotki idą do niny czy zostają u Ani?
Kotki pójdą do Niny - ale myślę że lepiej po zaszczepieniu. Ponadto chcę im zrobić jeszcze badania krwi w najbliższym czasie - Damiankowi ze względu na tę ropę, a Bolkowi dlatego, że mi się nie podoba - taka jakaś apatyczna się zrobiła i z pyska jej śmierdzi.
A czy Nina już jest? Bo lepiej aby miałay kontakt z człowiekiem.
oto kolejne zdjęcia dziewczynek
czy tez widzicie ten ogień w oczach Damianka??
Damiankowi świetnie idzie robienie miny niewiniątka
to może jest trochę straszne ale Boluś muchy by nie skrzywdziła (no chyba, że Dzioby się nawinie to można trochę ją postraszyć )
zdjęcia nie oddają w pełni urody dziewczyn (wie ten kto miał zaszczyt widzieć je osobiście )
"Pies: karmią mnie, kochają, troszczą się o mnie - są bogami!
Kot: karmią mnie, kochają, troszczą się o mnie - jestem bogiem!"