Sherlock i Watson
Moderatorzy: crestwood, Migotka
-
chłopcy szczepienie znieśli super, naklejka DZIELNY PACJENT się należy
przy okazji pochwalę mojego psa, który równie dzielnie oddał krew do badania

przy okazji pochwalę mojego psa, który równie dzielnie oddał krew do badania

Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta

W oczekiwaniu na przeprowadzkę cieszymy się swoim towarzystwem, bo dzieciaki są niezwykle urocze, do tego puchate, no i w ogóle SUPER
Sherlock ostatnio zapakował mi się na kolana
razem z Peetą, bo oni uwielbiają Peetę, on jest ich starszym przewodnikiem duchowym, jak tylko go widzą, pędzą do niego z wyciągniętymi ogonkami, ocierają się lub spacerują boczek w boczek. Lilia za to udaje Matkę Polkę i dba o codzienną higienę dzieciaków, wylizując je z czułością
Starszyzna łaskawie pozwala przebywać w swoim towarzystwie

Sherlock ostatnio zapakował mi się na kolana

Starszyzna łaskawie pozwala przebywać w swoim towarzystwie

Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta

m_adzik pisze:ale Ty lecisz z tymi dwupakami! niech sie zdrowo chowaja w nowym domku

teraz będę miała przerwę bo się dwupaki skończyły

Moje Tymczaski kochane